Novost za bebe! Kourtney Kardashian rodila je dječaka

Dvopek s plavim miševima za Kourtney Kardashian i mužić Travis Barker! 44-godišnji izdanak Kardashian na svijet je donio svog mališana, tvrde različiti izvori. Ni jednome od njih ovo nije prvo dijete, ali im je prvo zajedničko dijete.

Otkrivanje imena

Travis je to već spomenuo u podcastu Jedan život jedna šansa znati da će Kourtney najvjerojatnije roditi u prvom tjednu studenog. A, ovo razdoblje je tek počelo. Bubnjar je u istom razgovoru najavio i da su već odlučili za ime svog mališana: Rocky Thirteen Barker. Ajme!

Odgovarati

Šuška se da da je Kourtney sada rodila svoje četvrto dijete, navodno su izvijestili izvori raznim američkim stranicama vijesti. Još prije toga postala je najmlađa sestra Kylie Jenner uočen u bolnici u Los Angelesu. Je li bila tamo kako bi upoznala najnovijeg člana obitelji ili pomogla Kourtney tijekom poroda, ostaje misterij.

Proširenje obitelji

Kourtney i lišće Travis Barker provalio je internet prošle godine kada je početkom travnja objavljeno da su se vjenčali u Las Vegasu. Od tada su njih dvoje nerazdvojni, što smo mogli vidjeti na društvenim mrežama proteklih godinu dana. U lipnju je Kourtney objavila da je trudna tijekom nastupa Travisa i njegovog benda.

Ubrzo nakon toga je roditelji biti poznat je i spol njihove male klice. Kourtney i Travis dobivaju dječaka! Ako je Kourtney rodila svoje četvrto dijete, to znači da ih je u obitelji Kourtney i Travisa sedam. Kourtney već ima troje djece Zidar, Penelope i Vladavina iz prethodne veze s Scott Disick. Travis je bio zajedno s bivšom Shanna Moakler također troje djece: Atiana, Dočekati se na i Alabama.

Izvor: Elle, Fem-Fem | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki