Zvijezda novije prošlosti Chuck Norris jedno je od amblematskih lica Hollywooda, jer utjelovljuje klasičnog akcijskog heroja koji se može nositi sa svakim negativcem, piše Edna.bg.

Ime 83-godišnjeg glumca svrstava se među imena njegovih kolega Brucea Willisa, Arnolda Schwarzeneggera, Sylvestera Stallonea i Jean-Claudea Van Dammea koji su u proteklih nekoliko desetljeća stvorili imidž nepobjedivog i hrabrog čovjeka koji uvijek može na koje se računa da će spasiti svijet od svakog zla. Ovo njegovo lice, međutim, još niste vidjeli.

Godine 1991. Chuck prima neobično pismo na svoj e-mail u kojem ga pošiljatelj obavještava da je ona njegova kći. U to je vrijeme Norris već bio etablirana akcijska zvijezda, glumeći u blockbusterima kao što su Way of the Dragon i Delta Force, a uskoro je trebao glumiti Walkera, teksaškog rendžera u istoimenoj seriji.

Dina (26), koja je poslala misteriozno pismo glumcu tvrdeći da joj je on otac, od njega ne želi ni slavu ni novac. Njezina jedina želja je da on zna da ona postoji.

U e-poruci ona priča priču svog života i izražava želju da se njih dvoje upoznaju. Ipak, obećava da će, ako je Norris ne bude želio upoznati, imati razumijevanja i nikada ga više neće tražiti.

Ispostavilo se da je Dina rođena 1963. godine, ali je tek sa 16 godina saznala istinu o svom ocu. Tada slučajno čuje razgovor svoje majke Joanne i njezine prijateljice u kojem istina izlazi na vidjelo.

Chuck Norris nikada nije bio u braku s Joannom. Štoviše, kad njih dvoje imaju aferu početkom 1960-ih, on ima ženu i još uvijek je nepopularan.

U to je vrijeme njegova služba u američkim zračnim snagama završila i očekivao je da će biti otpušten i vratiti se kući svojoj ženi, Diane Holecek, u Los Angeles. Međutim, prije nego što je službeno pušten, proveo je neko vrijeme u Riversideu u Kaliforniji, gdje je u baru upoznao Joannu. Njihova je veza potrajala neko vrijeme, a Chuck svojoj ljubavnici nikada nije otkrio da je oženjen.

Čini se da je Norris u nekom trenutku osjetio krivnju i jednostavno prekinuo svaki kontakt s Joannom. Ubrzo nakon toga shvaća da je trudna i odlučuje zadržati dijete. Osim toga, doznala je da je njezin prijatelj oženjen i čak očekuje dijete od supruge.

Stoga je odlučila sama odgajati svoje dijete, a da o tome ne obavijesti budućeg glumca. Joanna se udala nedugo nakon što je rodila kćer, pa je Dina odrastala prihvaćajući majčinog muža kao oca. Joanna je odlučila dopustiti djevojci da povjeruje u to jer je Norris bio obiteljski čovjek i jer nije htjela narušiti njegov imidž zvijezde u usponu.

Međutim, nakon što je iz načutog razgovora saznala istinu, Dina 10 godina čuva majčinu tajnu. Njih dvoje nisu željeli uznemiriti Norrisovu obitelj, no on se 1989. razveo. Tako Dina konačno odlučuje ocu napisati pismo koje će im oboma promijeniti živote.

Kada sazna da ima još jedno dijete za koje nije sumnjao, Chuck Norris isprva je skeptičan. Ipak, odlučuje se sastati s Dinom i Joannom kako bi od njih osobno čuo priču.

Nakon tog kobnog susreta, međutim, nije htio napraviti čak ni DNK test te žene kako bi potvrdio svoje očinstvo. Prema njegovim riječima, čim je upozna, već u srcu zna da Dina govori istinu.

Susret oca i kćeri za koje nije ni slutio vrlo je topao i dirljiv, a oboje su briznuli u suze od uzbuđenja. Osjećaju se kao da se poznaju cijeli život.

“Na svijetu možda postoje izvanbračni roditelji. Znam jer sam bio jedan, ali nijedno dijete nije izvanbračno rođeno. Bog ima plan i svrhu za živote svakoga od nas”, kasnije je razmišljao Norris.

Deanna je godinama radila zajedno sa svojim ocem, uključujući kao nadzornica, voditeljica operacija i PR pomoćnica na njegovoj televizijskoj seriji Walker, teksaški rendžer.

Danas 60-godišnja Dina Norris i dalje je bliska sa svojim ocem. Također ima topao odnos s ostalo četvero djece glumca i njegove druge supruge Jenne O’Culley.

Dina radi kao posrednica u prometu nekretnina, u braku je od 1980-ih i ima troje djece. Vole provoditi vrijeme sa svojim djedom, koji ih je potaknuo da se bave kinom i čak im dao male uloge u svojim filmovima.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje