Jedna od najvećih zvjezdanih ljubavnih drama godine bila je na polju bivšeg nogometaša Blagoja Georgieva.

Od posljednje supruge Polly razveo se nakon braka koji je trajao manje od godinu dana. Blagoi nije komentirao razlog, ali prema Poli, nije u pitanju treća osoba, već razlike između njih dvoje.

Shvatila je da nisu jedno za drugo i da je sretnija sama, a o odluci je dugo razmišljala.

Isus i Polly

Glumac Vasil Draganov i njegova bivša supruga Andrea prekinuli su svoju vezu zvučnim skandalom. Glumac i TV glumica žestoko su mu uzvratili, optužujući jedno drugo za obiteljsko nasilje. Došlo je do megastravičnih napada i očekivanog kraja.

Vasil Draganov i Andrea

Nakon sedam godina ljubavi, glumac Bashar Rahal prekinuo je vezu s partnericom Rainom. Rahal i Karayaneva konačno su okončali svoju vezu prije nekoliko mjeseci, ali do sada nisu javno komentirali tu temu. Par je obrisao zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Bashar i Raina

Nezaboravna godina ostaje razdvajanje Dimitar Račkov. Na opće iznenađenje prekinuo je vezu s plavokosom Anitom.

Drugi zvjezdani razlaz koji nije prošao nezapaženo je onaj pjevačice Medi i Monika Valerieva. Nažalost, ubrzo nakon što su priznali svoju vezu, ona se raspala.

Kao u centrifugi razvijao se Lorenzov ljubavni život. Sin Sofi Marinove objavio je da se ženi prilično iznenađujuće za sve. Ubrzo su uslijedile zaruke s Mariom i datum vjenčanja. Neposredno prije velike svečanosti ipak je odustao i čak se pokazao s još jednom curom.

Grišo i Madalina

Prvi tenisač Grigor Dimitrov ponovno je neženja nakon što je prekinuo vezu s rumunjskom manekenkom Madalinom Geniom. Par je obrisao zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Njih dvoje izgledali su jako zaljubljeno te su se zajedno pojavljivali na brojnim javnim događanjima, a Grisho je na terenu često dobivao podršku od Madaline. Nakon završetka njihove veze bilo je nagovještaja s obje strane, ali nitko službeno nije komentirao kraj njihove veze.

Druga raketa Bugarske – Dimitar Kuzmanov, također je službeno priznao da je već neženja te je okončao dugogodišnju vezu s gimnastičarkom Christianom Todorovom.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje