5 stvari o svom seksualnom životu koje NE smijete dijeliti čak ni sa svojim djevojkama

Žensko prijateljstvo je neprocjenjiv odnos koji život čini ljepšim i ispunjenijim. Najbolje su uvijek tu i gotovo da nema cenzure u slatkim djevojačkim pričama.

Žene žele znati da nisu same u svojim brigama, borbama i frustracijama, pa često dijele apsolutno sve. Jedna od omiljenih tema im je ljubav, partnerski odnosi i seks.

Pogledajte više:

Ipak, ljubavni partneri imaju pravo na privatni život, a vi ćete se sigurno osjećati loše ako s frendicama budete dijelili njegove intimne tajne. Dio zrelosti je dati svom partneru diskreciju i pouzdanost.

1. Seksualna nesigurnost

Prema studiji, nesigurnost muškaraca u krevetu uglavnom je posljedica veličine penisa. Ako znate da nije zadovoljan sobom, morate mu pomoći da vrati samopouzdanje. Otkrijete li njegove najveće tajne najboljim prijateljima, to mu sigurno neće pomoći.

2. Nage slike

Mnogi parovi se bude razmjenjujući intimne fotografije. Ali treba znati da su te slike stvorene isključivo i samo za Vaše oči i Vaš užitak. Bez obzira na to koliko ste bliski s partnerom, zbog toga ne smijete zanemariti svoje poštovanje prema partneru.

3. Fetiši

Fetiš je seksualna želja koja bi trebala ostati u spavaćoj sobi. Na primjer, ako vam je partner priznao da ima fetiš na stopala i to vam se nije svidjelo, nemojte odmah nazvati djevojku i reći joj koliko vam je partner čudan. Pokušajte najprije razgovarati s njim o tome i recite mu koje su vaše granice.

Pogledajte više:

4. Seksualna povijest

U prirodi je svake žene da želi znati s koliko je i s kojim ženama njen partner bio. Muškarci uglavnom ne žele pričati o tome, ali neke od njih možemo uvjeriti da nam kažu nešto o svojoj seksualnoj prošlosti. Ovo je informacija samo za naše uši, koja pripada njegovoj rodbini, pa ne bi bilo u redu da je dijelite sa svojim djevojkama.

5. Loša izvedba

Koliko god jaki bili osjećaji prema partneru, ponekad jednostavno ne ide ispod plahte. Ako osjećate da vas partner ne može zadovoljiti, trebate mu to otvoreno reći i raditi na iskri potrebnoj za dobar život. Definitivno to ne biste trebali dijeliti s frendicama. Prije svega zbog njegovog osobnog prostora, ali i zato što taj problem možete riješiti samo s partnerom.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki