Da! Nova sezona De Verhulstjes počinje danas na Videolandu

Govorimo u ime vrlo velikog dijela Nizozemske kada kažemo da su naši južni susjedi Verhulstjeovi ukrao naša srca. Prošlo je ljeto najavljeno da uskoro možemo očekivati ​​novu sezonu iznimno popularnog reality programa. I ne moramo još dugo čekati jer će večeras prva epizoda konačno biti online na Videolandu. Jupi!

Verhulstjeovi

U reality programu Verhulstjeovi pratimo već četiri sezone i s velikim zadovoljstvom Studio 100-magnat Gert Verhulst i njegovu obitelj. Na primjer, imamo Gertu, njegovu ženu Ellen i djece Viktore i Marie otišli na zimski sportski odmor u austrijski Sankt Anton in Tirol i svjedočili smo nekoliko izleta u prekrasnu kuću za odmor u Saint-Tropezu. No, zabilježene su i svakodnevnije scene unutar obitelji, poput posjeta veterinaru sa psom Leo, odnosno natjecanje u izradi jaja između oca Gerta i sina Viktora. Svi uživamo gledajući ga!

5. sezona

U petoj sezoni obitelj ponovno odlazi na zasluženi odmor u Saint-Tropez. Ovdje ponovno borave u prekrasnoj vili za odmor, koja se nalazi pokraj Brigitte Bardot. Osim toga, četvorka odlazi u prirodu na avanturu kampiranja u slikovitom Ardècheu, regiji gdje je Gert često kampirao tijekom svoje mladosti. Na kraju, pratimo obitelj na krstarenju u Skandinaviju.

“Pozdrav s mora! Jer Verhulstjeovi ove jeseni krenuo na krstarenje Skandinavijom za novu sezonu”, objavljeno je na Instagramu Igraj 4. Uzbudljiv!

5. studenoga

A trenutak kada ponovno možemo uživati ​​u avanturama najsimpatičnije obitelji u Belgiji bliži je nego što mislite! Večeras u 21 sat prva epizoda pete sezone serije Verhulstjeovi ponovno na Videolandu. Dakle odbrojavanje!

Izvor: Veronica Inside, Grazia arhiv | Slika: Verhulstjes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki