Snježne pahulje od filca za novogodišnji dekor

Snježne pahulje od filca

Što bi bila Nova godina bez snježnih pahulja? Ovo je univerzalni ukras koji možete koristiti i za blagdansko drvce i za ukrašavanje čestitki. U ovom članku ćemo vam reći kako ih napraviti i koristiti.

Za rad će vam trebati:

  • Filc bilo koje boje.
  • Škare.
  • Dekoracije (perle, svjetlucave itd.).
  • Ako izrađujete voluminoznu pahuljicu, trebat će vam i konac, igla i poliester za punjenje.

Proces izrade je vrlo jednostavan. Sve u djetinjstvu, sada ih moramo napraviti od filca. Ako sumnjate u svoje sposobnosti, prvo napravite šablonu od lista kartona, a zatim je prenesite na tkaninu. Izreži. To je sve. Snježna pahuljica je spremna. Ostaje samo da ga ukrasite po vlastitom nahođenju. Sve vrste uzoraka prikupljene su na kraju članka.

Kako sašiti pahuljicu od filca

Ako želite napraviti trodimenzionalni proizvod, tada izbrusite dva identična dijela i napunite ih punilom.

prekrasne pahulje od filca

Ovaj proizvod možete koristiti kako god želite.

  • Ukrašavanje božićnog drvca – pričvrstite petlju za rep na vrh snježne pahulje.

Majstorska klasa

novogodišnje ideje

  • Da biste ukrasili dječji dar, obojite snježne pahulje na neobičan način. Napravite oči, nasmijana usta i prekrijte ih šljokicama. Vjerujte, neće samo djeca, već i odrasli biti oduševljeni!

dječja verzija

  • – ukrasite snježnu pahulju perlama ili kamenčićima ili možete napraviti složeni višeslojni snježni kristal. Da biste to učinili, izrežite oblike različitih veličina i jednostavno ih položite jedan na drugi, pričvrstivši ih prozirnim ljepilom.

na kartici za bilješke

  • Dekoracija za stvari. Koristite ovu aplikaciju za stvaranje. Na primjer, pričvrstite ga na običan jastuk. Ili ukrasite poklon kutiju.

Ideje za fotografije za inspiraciju

Predlošci i uzorci

Zapravo, postoji ogroman broj načina za korištenje pahuljica od filca, samo trebate upotrijebiti malo mašte. A evo i obećanih krojeva i krojeva!

uzorak

šablone

1

4

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki