O ne! Bomba eksplodira tijekom ‘zabavne’ večere u emisiji The Real Housewives

Čim prije Prave domaćice iz Amsterdama sjediti zajedno za stolom, možete biti sigurni da unutra Nema vremena nastaje drama. Jedan kroz Zdravo Organizirana večera – s dobrim namjerama – izrodi se u veliki okršaj, u kojem zapravo sami Višnja Ann izlazi iz bitke neokrznut. Drama u 3, 2, 1…

Imajte na umu: ovaj članak sadrži spojlere o najnovijoj epizodi Pravih kućanica iz Amsterdama.

Djevojačko putovanje na Mallorcu

U prethodnoj epizodi vidjeli smo kako Djamila pozvao ostale dame na jedan djevojačka haljina do Mallorce. Djamila ima kuću na sunčanom otoku i predložila je da svi zajedno ostanemo kod nje. “Čuo sam da svi rezerviraju hotele iza mojih leđa. Samo reci ravno naprijed i iskreno što ćeš. To i nije tako teško, zar ne? I to daje ton atmosferi tijekom večere.

Lažljivac

Uglavnom Kimmylien mora platiti cijenu u ovoj situaciji, jer prema Đamili ona laže o tome što je i kada rečeno. S druge strane, Kimmylien tvrdi da je Djamili iskreno rekla da će rezervirati hotel za putovanje. Đamila se s tim nikako ne slaže i to daje do znanja. “Oprosti, onda si samo lažljivac.” Kimmylien se zbog toga osjeća krajnje uvrijeđenim i uzvraća: “Nećeš valjda za stolom reći da lažem.” Zvuči kao uh, fina večera!

Zatim se miješaju i potpuno novi domaćica Tamara sebe u razgovoru. “Razumijem da ljudi možda žele rezervirati hotel, jer zadnji put kad ste nas pozvali rekli ste: ‘Nemoj me zajebavati, jer ću te onda izbaciti sa svog imanja’.” U jednom trenutku Kimmylienu je dosta i napušta stol. “Lijepo je imati kurac na sebi, sita sam”, kaže.

Susanna vs. Tamara

Rekli biste da se nakon Kimmylienova privremenog odlaska mir vratio na stol. Ali ništa nije manje istinito. Ako Susanna kaže da bi voljela spavati s Đamilom, ali naznači da je puno neurednija od voditeljice, Tamara iz toga izvlači potpuno pogrešan zaključak. “Kako to misliš, jesi li tako prljava?” pita Susanna. “Nisam to očekivao od tebe. Onda ne želim ostati u sobi s njom. Ne mogu se nositi s tom neurednom stvari.” Susanni se to ne sviđa i iznenađena je načinom razmišljanja svoje kolegice domaćica. “Jeste li vi tako crno-bijeli?”

Središte drame

Kad Kimmylien kasnije ponovno sjedne za stol, ponovno se pominje razgovor od prije: “Nije mi se svidjelo što si me nazvao lažljivicom”, kaže. Ipak, Djamila ne žali zbog svojih izjava. “Čuo sam te, ali ovo što sada govoriš nije točno. Zvao si me, pa si rekao: ‘Doći ću spavati’. Onda je bilo: ‘Ne idem spavati’. Tako da više ne razumijem što želiš. To je neka vrsta japanke. To nije u redu. Kao djevojka, trebali biste spavati svi zajedno – kaže šarena pojava.

Tamara se ponovno osjeća pozvanom pridružiti se razgovoru. “Uvijek si uključen u konfliktne situacije na ovaj ili onaj način”, primjećuje Djamila. Ovaj komentar Djamilu malo odvaja od zabave. “Ti me uopće ne poznaješ. Nisam više gladna, u redu je”, kaže prije nego što odjuri od stola.

Izvor: The Real Housewives of Amsterdam, RTL Boulevard | Slika: Mark Engelen/Rob Jacobs

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki