Pogledajte: Glumice Mean Girls vraćaju se u ulozi za reklamu

Sjajne vijesti: original Zle djevojkeglumci su se ponovno okupili za novi projekt. Tri od četiri glumice vratile su se svojim ulogama još jednom za – da – reklamu za supermarket. I, moramo priznati: ovo je i dalje najbolja reklama godine.

Zle djevojke uočene

Nedavno Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) i Lacey Chabert (Gretchen Wieners) već viđeni zajedno u ružičastoj odjeći na filmskom setu. U to je vrijeme još uvijek bilo dosta nagađanja da će se originalne glumice iz hit tinejdžerskog filma vratiti u novom filmu Mean Girls. Ali ništa nije dalje od istine. Sada znamo gdje je dame na kojem smo radili, odnosno reklamu za supermarket. Čekaj, što?

Komercijalni

Da, dobro ste pročitali. The Zle djevojkeglumica je angažirana za reklamu za američki lanac supermarketa Walmart. Lindsay, Amanda i Lacey mogu se vidjeti kao odrasle verzije njihovih uloga u popularnom filmu iz 2004. Ali to nije sve, priča se odvija u njihovoj staroj srednjoj školi.

Lindsay, u ulozi Cady, ponovno priča priču filma. Lacey, kao Gretchen, sada je majka, a Amanda igra ulogu reporterke kao Karen. A dobro poznate izjave iz filma reflektiraju se i na reklamu. “Neke stvari se nikad ne mijenjaju. Srijedom smo još bili ružičasti“, zvuči kao. OMG!

@hej_im_craig

Regina i Janis su definitivno nedostajale 😢 #meangirls #walmart #blackfriday #lindsaylohan

♬ originalni zvuk – Craig

Gdje je Rachel?

Samo Rachel McAdams nedostaje u reklami. Glumila je ulogu Regine, opake vođe grupe prijatelja Zle djevojke. Nažalost, nije poznato zašto se glumica ne može vidjeti. Reklama govori o Crnom petku, koji je puno veći u Americi nego u Nizozemskoj. Walmart postaje velik koristeći poznate glumice, a također izlazi s novom reklamom svake srijede – s Mean Girls dame u vodstvu. Mi volimo!

Izvor: RTL Boulevard, TikTok @hey_im_craig, Grazia arhiva | Slika: Zle djevojke

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki