Robbert Rodenburg smatra da je predstavljanje Good Luck Guys “super poučno”

Potpuno novi reality program bio je prošli tjedan Sretno momci počelo je. Nikome drugom nego Robbert Rodenburg čast predstavljanja programa. U razgovoru sa Grazia priča nam kako je bilo voditi reality program, što mu je najveći izazov i zašto ga baš treba pogledati.

Sretno momci

U slučaju da ste ga propustili, rado bismo vas nadoknadili Sretno momci. Dvanaest poznatih influencera putuje u Tajland za ultimativno izazov izdržati: preživjeti na pustoj plaži na drugom kraju svijeta. Posve izvan svoje zone komfora, kandidati, navikli na sav luksuz, natječu se u parovima. Pomiču svoje granice samo s jednim ciljem na umu: pobjedom i velikom novčanom nagradom.

Kandidati ove prve sezone su Sharon i Esmée Ipema, Harrie Snijders, Jotti Verbruggen, Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Monse Husain, Quentin Steenwinkel, Kralj Faisel, Ziggy Krassenberg, Nevjerojatno i Poznata Morena. A prezentacija? To je u rukama Robberta Rodenburga.

Nešto potpuno novo

“Baš sam uživao”, kaže voditelj, prvi put u realityju. “Bilo je to nešto vrlo novo, ali i super poučno za mene. Ali također i vrlo lijep novi izazov,” kaže Robbert. Nije morao dugo razmišljati kada su ga pitali. “Odmah sam pomislio: da, to ćemo učiniti. Stvarno sam uživao radeći to. Za to je zapravo zaslužno dvanaest kandidata, koji su zaista bili dvanaest vrlo dragih, drugačijih, duhovitih, histeričnih kandidata”, opisuje. “Zbog toga mi je bilo jako zabavno.”

Najveći izazov

Najveći izazov za Robberta bilo je objašnjavanje igara. “Kad to gledate pomislite: ha? Ponekad mi je to bio izazov. To im jasno i temeljito objasniti, sa što manje riječi i da bude potpuno jasno. Da poslije nisi dobio ‘ali ne razumijem’.”

Ipak, voditeljica na avanturu gleda ‘vrlo pozitivno’. “Mislim da smo zajedno napravili jako lijep program. Tako da na to gledam pozitivno!” I zašto biste trebali pogledati program? “Uzeo je sve zabavne elemente mnogih reality programa koji mi se sviđaju i spojio ih u jedan program”, opisuje. “Ako volite reality, ovo će vam se jako svidjeti. Stvarno se usuđujem staviti ruke u vatru zbog toga.”

Good Luck Guys sada je dostupan na Prime Video.

Slika: Sretno momci

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki