Jessie Jazz Vuijck daje novosti nakon poroda: ‘Živim na planetu Xavi’

Biti u listopadu Jessie Jazz Vuijck i Kaj Gorgels postali ponosni roditelji svog sina Xavier. Čovječuljak je sada star tri tjedna, a to je za novog mama trenutak za ažuriranje na Instagramu.

Xavier

Prošli tjedan Jessie Jazz i Kaj podijelili su sretnu vijest sa svojim pratiteljima na Instagramu. “Mjera Xavier!”, napisali su uz slatku fotografiju njih troje. “Od 11. listopada 2023. u našim životima i nemoguće ga je zamisliti bez njega. Potpuno prštimo od ljubavi zbog ove neviđeno ukusne piletine ♥️👶🏼 NAJPONOSNIJI TATA i MAMICA.” Ajme!

Ljubav, praznina i samoća

“Xavi je sada s nama već 21 dan i vrlo polako osjećam da se ‘vraćam’,” piše Jessie. tegram. “Ne znam ni gdje da počnem pisati, osjetio sam toliko različitih emocija/senzacija. Ljubav tako velika, au isto vrijeme i neka praznina i usamljenost koju nisam poznavala”, opisuje. “Zajedno s koktelom vašeg potpuno pregaženog tijela i bebe u vašim rukama koju toliko volite i koju tek sada upoznajete.” U objavi je podijelila prekrasan video nje i Xaviera. Na sladak!

Pronađite mjesto

“Sve to još mora pronaći mjesto, ali ako ja… spreman Jedva čekam podijeliti sve”, kaže the mama unaprijediti. “Jer kakvo PUTOVANJE. Porod, postporođajno razdoblje, još sam usred toga. Živim na planetu Xavi i za sada ću ostati ovdje neko vrijeme. ❤️” Slažemo se s njom!

“P.s. Moja ljubav prema ženama poprimila je još veće razmjere”, zaključuje Jessie. “KAKVA SMO MI FANTASTIČNA BIĆA i ZA ŠTO SMO SPOSOBNI?! Ako možemo ovo, možemo sve, zar ne?” A, s tim se u potpunosti slaže i novopečeni tata Kaj. On ponosno odgovara: “TAKO TAKO PONOSAN NA ONO ŠTO VIDITE OVDJE ZAJEDNO😍😍😍❤️❤️❤️”

Izvor: Instagram @jessiejazzvuijck | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki