Glumac Vin Diesel još je jedna holivudska zvijezda koja je optužena za seksualno uznemiravanje.

Bivša Dieselova pomoćnica tuži ga, tvrdeći u tužbi podnesenoj u četvrtak u Los Angelesu da je bila napadnuta dok je radila na filmu “Fast Five”. Asta Jonasson optužila je Diesela, njegovu sestru Samanthu Vincent i njihovu tvrtku One Race Productions za diskriminaciju i nezakonit raskid njezinog ugovora jer su je otpustili nakon navodnog seksualnog napada, javlja Fox News.

Jonasson optužuje Vina Diesela da ju je “nasilno zgrabio, pipao joj grudi i ljubio” u hotelskom apartmanu u Atlanti. “Vin Diesel je ignorirao jasne izjave gospođe Jonasson o neodobravanju njegovih seksualnih napada”, navodi se u tužbi.

Jonasson tvrdi da ju je One Race Productions angažirala u rujnu 2010. kao pomoćnicu koja radi izravno sa zvijezdom Brzih i žestokih. Njen prvi zadatak bio je rad na filmu “Fast Five”, a među obavezama je bila i organizacija zabava i catering za Diesela.

Bonus od 1500 BGN za online casino igre!

Jedan od uvjeta za posao bio je i “stajanje u neposrednoj fizičkoj blizini Vina Diesela kada je on na zabavama bez svoje dugogodišnje djevojke s kojom ima djecu, jer bi, kako je objasnio, to predstavljalo pokriće ako bi se fotografirao s drugom ženom”. Jonasson tvrdi da se upravo na jednoj od dotičnih zabava dogodio navodni seksualni napad.

Nakon što su gosti napustili stan, “Vin Diesel je na silu zgrabio gospođu Jonasson, opipao joj grudi i poljubio je”. U jednom trenutku, Diesel ju je “svojim tijelom pribio uza zid i zgrabio ruku gospođe Jonasson i stavio je na svoj penis u erekciji. Zgrožena što je bila prisiljena dodirivati ​​njegov penis, gospođa Jonasson odmah je povukla ruku i ponovno verbalno odbila.” Tvrdila je da je Diesel “ignorirao molbe gospođe Jonasson” i zatim “počeo masturbirati”, dok ju je držao prikovanu za zid.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje