Nienke Plas osvrće se na operaciju srca svoje kćeri

Nienke Plas je već mnogo toga prošla kada je u pitanju zdravlje njezine kćeri Harley. Djevojčica ima manje od godinu dana i već je morala na tešku operaciju srca. Također će uskoro morati na drugu operaciju. Srećom, obitelj se može pripremiti za ovaj zahvat i zato su ovaj put puno mirniji, prenosi voditeljica na Instagramu.

Operacija srca

Na svom Instagram računu Nienke dijeli niz slatkih obiteljskih fotografija na kojima se nalazi njezina kćer. “Naša bi djevojčica mogla biti operirana ovaj tjedan”, započinje svoju priču Nienke. Da su bolnički rasporedi to dopuštali, malom Harleyju bi drugi put tijekom jesenskih praznika operirali srce.

Totalna panika

No, logično, u poruci ima i dosta napetosti. Naravno, nije mala stvar ako vaša kći, koja još nema godinu dana, mora ići pod nož drugi put te godine. Slavna majka vraća nas u prvi put, prije devet mjeseci. “Prije 9 mjeseci bila je panika, totalna panika. Tada je bila hitna i liječnici su morali ići u bolnicu noću kako bi je operirali”, piše Nienke u svojoj poruci. Žestoko!

Ipak, prema njezinim riječima, velika je razlika u odnosu na prethodnu operaciju. Ona objašnjava: “Za razliku od prošlog puta, sada stvarno živite u skladu s tim.” Kad Plas pogleda svoju kćer, vidi ‘tvrdu’. “Ona je borac i izaći će jača.” To je duh!

Odgoditi

U konačnici, operacija nije održana tijekom jesenskih praznika, zbog velikog broja hitnih slučajeva u bolnici u ovom trenutku. Sada strpljivo čekamo dok se ne oslobodi mjesto u rasporedu, kaže slavna majka. “I tako su jesenski praznici postali tjedan pun izlazaka i maženja ❤️.”

Izvor: Instagram @nienkeplas | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki