Jaimie Vaes i dalje svaki dan uzima ‘životne lekcije’ s Expedition Robinson

Sinoć smo ponovno bili prikovani za TV zbog nove epizode Ekspedicija Robinson. Opet je bilo puno iznenađenja. Tako je došlo Jaimie Vaes dan nakon spajanja s neočekivanom objavom.

Napomena: ovaj članak sadrži spojlere o ekspediciji Robinson.

Amalgamacija

Prošlog tjedna konačno je došlo vrijeme za uzbudljivi test spajanja, nakon kojeg je uslijedila zaslužena večera spajanja. Jaimie Vaes izglasali su njezini kolege iz kampa neposredno prije testa spajanja, pa je stoga ostala na otoku ispadanja. Ipak, uspjela se izboriti za povratak u ekspediciju u posljednjem trenutku, kroz dvoboj od kojeg se ledila krv Eva Simons pobjediti. No, pokazalo se da je radost pobjede kratko trajala…

Veliki gubitak

Kao i svim članovima ekspedicije, Jaimie također nedostaje dom. A posebno njezin sin Lio. Dan nakon spajanja, ovaj gubitak iznenada još više zaživi i ljepotica odluči da je avantura za nju gotova. Saziva svoje prijatelje iz kampa i javlja im vijest da ide kući. Jaimie se sada osvrće na nju na Instagramu Ekspedicija Robinson-avantura.

Jaimie Vaes
Slika: Instagram @jaimievaes

Vrlo teška, vrlo lijepa

“Vau, s toplim se srcem osvrćem na svoje sudjelovanje Ekspedicija Robinson“, Jaimie počinje svoje Instagram priče. “Kako je ovo bilo jako teško, ali i jako lijepo iskustvo. Zahvalna sam za mnoge stvari koje mi je donio život na pustom otoku”, piše ona. “Ali najvažnija su prijateljstva koja smo sklopili, trenuci koje smo zajedno proživjeli, koji će zauvijek ostati sa mnom i životne lekcije koje i dalje nosim sa sobom svaki dan… Stvarno je nešto posebno.”

Na kraju, Jaimie zahvaljuje svima ‘na ljubaznim i posebno pozitivnim porukama’. “Sve sam ih pročitao i zbog svih se osjećam tako dobro. Hvala, hvala, hvala!!!”

Izvor: Instagram @jaimievaes | Slika: Shotbysud

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki