Selma o svojoj kćeri: ‘Pomislila sam: ti si tako posebna’

Selma Omari je prije nekoliko mjeseci, potpuno neočekivano, objavila da je postala majka. Influencerica je imala kosu trudnoća nije objavila i o tome nije ništa rekla tijekom trudnoće. Kasnije se pokazalo da je razlog tome reality serija u kojoj je snimljeno sve oko njezine trudnoće. U posljednjoj epizodi serije tzv Moj načinSelma se tek porodila i priča o ružičastom oblaku na kojem je.

Zaljubljen

Selma se u epizodi osvrće na prvi dan nakon poroda. Kad je nakon noći provedene u bolnici došla kući s kćeri, mogla je samo s divljenjem zuriti u svoju bebu. “Pomislila sam: ti si tako posebna”, rekla je novopečena majka. “Moj hormon sreće bio je intenzivan. Htjela sam stalno gledati malog.” Kako slatko!

Dvije kapi vode?

Selma vjeruje da njena kći već sada izgleda potpuno poput nje. Njezin prijatelj Valery međutim, ne vidi sličnosti tako jasno. Kako bi svoju prijateljicu uvjerila u suprotno, influencerica koristi fotografije vlastite bebe.
“Pogledaj ovdje. (…) Mislim da smo ona i ja ovdje (na fotografiji, prim. ur.) stvarno identične”, kaže ona Valeryju. Ali ne može uvjeriti svoju prijateljicu “Ne, Sel. Nema šanse, oprosti.” Sa sestrom Marwa Selma ima više uspjeha. Kad joj je pokazala sliku bebe, sestra joj je odgovorila da majka i kći izgledaju kao ‘dvije kapi vode’.

Otac

Ono što ostaje velika misterija je tko je otac malene klice. Sada se zna da njih dvoje više nisu zajedno i da je Selma svjesno odlučila da dijete odgaja sama. U prve dvije epizode tada već u visokoj trudnoći Selma ipak je otkrila neke sitnice o bebinom ocu. “Ono što vam mogu reći o tati je da je jako drag čovjek. Živi u inostranstvu.” Ne kaže gdje ga je u inozemstvu upoznala. “Upravo smo jako dobro kliknuli. Jedna stvar vodila je drugoj. A onda je došla beba.” Na pitanje ima li i dalje ljubavnu vezu s ocem, influencerica ne daje konkretan odgovor.

Izvor: RTL Boulevard, Grazia | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki