Šest recepata za borbu protiv celulita

Riječ je o različitim verzijama modernog smoothie napitka. Koriste se odmah nakon pripreme u blenderu i liječe korijen problema.

• Svakodnevno uzimajte smoothie od pola krastavca, četvrtine male cikle, pola jabuke, 1 mrkve i 200 ml vode.

• Sok od brokule i peršina pomaže u aktiviranju metabolizma, čime se smanjuju masne naslage, uzročnici celulita. Potrebno vam je pola šalice svježe nasjeckane brokule i 2 grančice peršina, također prstohvat himalajske soli, pola jabuke i 150-200 ml vode.

• Napitak s ananasom i krastavcem obnavlja tkiva oštećena celulitom i daje im elastičnost. Potrebna su vam 2 komada svježeg ili smrznutog ananasa, 1 krastavac i 200 ml vode. Uzmite 15 dana, zatim 1 tjedan pauze. Ne preporučuje se osobama koje pate od čira, bubrežnih kamenaca i problema s mjehurom.

7 načina za borbu protiv celulita

• Ukusni gusti sok od grejpa i ananasa uklanja masnoće i toksine, poboljšava metabolizam i sprječava pojavu celulita. Potrebno vam je pola žlice meda, četvrtina grejpa i 1 komad ananasa, stabljika celera i 200 ml vode. Uzimati 7 dana po 1 šalicu na prazan želudac.

• Smoothie od četvrtine cikle, 2 grančice korijandera, pola šalice nasjeckane cvjetače i 200 ml vode. Uzima se ujutro, najbolje natašte. Pomaže u izbacivanju toksina, osigurava zasićenje krvi kisikom, a također čisti limfni sustav, čime se postupno smanjuje celulit.

• Ananas i đumbir. Vrlo učinkovito. Potrebna su vam 2 komada svježeg ili smrznutog ananasa, malo svježeg đumbira, 2 grančice peršina i pola žličice spiruline u prahu. Uzima se natašte, neposredno prije doručka. Vjerujte, uskoro ćete primijetiti rezultate na bokovima i nogama, ali i na trbuhu i spremni ste za polazak.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki