Sylvia Geersen izvijestila je o svojoj vezi s Jorisom nakon glasina o prekidu

Nakon što nije imao previše sreće na ljubavnom planu, bilo je to u posljednjoj sezoni Neženja ti si na redu Sylvia Geersen tražiti ljubav njenog života. Svi znamo da je njezino srce osvojeno u Južnoj Africi; Joris bio je sretnik koji je na kraju programa otišao s modelom. Ali jesu li golupčići još uvijek ludi jedno za drugim kao prije godinu dana?

Razvod konačan

Ubrzo nakon što je objavljeno da je Sylvia nova Neženja što će biti, ispostavilo se da je još uvijek udana za svog bivšeg muža Meksikanca. Dotična je donedavno odbijala potpisati papire za razvod, no prošli tjedan manekenka je stigla sa sretnom viješću. “Napokon nakon 7 godina!!!!”, napisala je u svojim Instagram Stories uz fotografiju pisma s porukom da se razvela od bivšeg. Njih dvoje sada su i službeno prekinuli.

Glasine

Prošle smo godine svjedočili kako se Sylvia napokon bezglavo zaljubila u zgodnog kapetana Jorisa. Zatim smo redovito vidjeli lijepe snimke toga sretan par pojavljuju na svojim Instagram računima. Međutim, u posljednje vrijeme mlinac glasina oko para radi prekovremeno. Veza je navodno već neko vrijeme bila u teškoj situaciji, koja je u jednom trenutku dovela i do pravog razvoda prekinuti.

Ažuriranje odnosa

U intervjuu sa Bulevar RTL-a odgovara Rotterdamka ljepota na sve divlje glasine koje su se širile o njezinoj vezi. I pogodi što? Nema nikakvog razloga za paniku: njih dvoje su i dalje jako zaljubljeni. “Jako volim Jorisa i Joris voli mene”, počinje svoju priču Sylvia. Priznaje da im nije uvijek bilo lako, dijelom i zato što je njihova ljubavna avantura započela na televiziji. “Naravno da smo spojeni. Činilo se kao da smo vjenčani. Tako da smo u biti preskočili sve što inače radite na spojevima.”

Velika udaljenost

Zbog zanimanja njezine velike ljubavi Jorisa, njih dvoje ponekad moraju dugo jedno bez drugoga. Prema Sylvijinim riječima, to također osigurava potrebne resurse nevolje na. “Veza na daljinu nije laka, mogu vam reći. Ali ja ne odustajem, a nije ni on.” U vrijeme intervjua, na sreću za Syla, Joris je upravo stigao na nizozemsko tlo. Vidimo kako Sylvijine plave oči blistaju kada govori o ovome i kaže: “Jako sam sretna što ga ponovno vidim. I da počne izlaziti s njim! Što bi trebao raditi kad si u vezi.” I tako je to!

Izvor: Instagram @rtlboulevard | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki