Bente se osvrće na De Verradersa nakon uzbudljivog raspleta

Ovog vikenda napokon je došlo vrijeme za uzbudljivi rasplet Izdajice Noć vještica. Nakon tjedana ubojstava i izdaja, preostali kandidati uspjeli su skupiti brdo srebra u finalu. Ali, hoće li vjernici pobjeći s njim ili će se izdajica posljednji nasmijati?

Imajte na umu: ovaj članak sadrži spoilere o finalu The Traitors.

Uzbudljivo finale

Deseci slavnih su znali Izdajice Noć vještica ne preživjeti. Protjerani su za okruglog stola ili su ih izdajice tijekom noći ubile. Rob Goossens, Pepijn Lanen, Bente Fokkens, Bertie Steur i Bokoesam uspjela se plasirati u finale, koje je prošlog vikenda završilo spektakularno. Nakon završne misije, na red je došao okrugli stol. Sve su sumnje pale na Bertie i svi su bili uvjereni da će ona biti posljednji izdajica. Farmerova žena nije preživjela i protjerana je. Na nesreću kandidata, ispala je stamena.

Posljednje protjerivanje bilo je za Roba, jer je on morao biti posljednji izdajica. Međutim? Pa ne. I on je bio vjeran. Pepijn i Bokoesam su također bili tamo U šoku kada su otkrili da se njihov dobar prijatelj, kojem su potpuno vjerovali, pokazao izdajnikom. Dobra vijest za Bente, jer je otišla sa svim srebrom!

pobijedio

Potpuno novi pobjednik baci pogled na Instagram Izdajice Noć vještica natrag na svoju avanturu i pobjedu. “Toliko bolesna da sam upravo POBIJEDILA s izdajicama”, napisala je. “Stvarno sam upoznao najslađe ljude koji će zauvijek biti u mom srcu i nikada nisam doživio toliko stresa tijekom sudjelovanja u programu, stvarno cool!!! Pozdrav u hodniku i hvala vam na svim slatkim komentarima 💞💞 ovdje je vrlo sretan izdajnik x”, rekao je Bente. Pjevačica također dijeli niz snimaka iz backstagea s finala, prelijepo!

Čestitamo

U komentarima ispod objave pljušte čestitke za Bente. Ovako se čuje za njezine kolege kandidate. “Najdraža cinkaroš❤️,” odgovara Monica Geuze. “Dobro napravljeno, Bente :)”, kaže Rob. “Snitchy”, je Bokoesamov odgovor od jedne riječi. Također bivši izdajnik André Dongelmans odgovara. “Ponosan na tebe dušo!!! I hvala ti ❤️ Nisam mogao😂”, šali se. “Učinio si izdajice ponosnima! 💋💋💋💋💋💋”

Izvor: Instagram @bent_mf | Slika: Jasper Suyk

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki