Slavi Trifonov, Sofi Marinova i “Ku-ku bend” obradovali su obožavatelje novom zajedničkom pjesmom. Pjesma se zove “Just Love” i inspirirana je kineskom pjesmom “Don’t Leave” Shu Weija.

Trifonov je ispričao priču o pjesmi na svom Facebook profilu. Pronašao je ljepotu u kineskoj pjesmi, po njegovom mišljenju, glazba je bila lijepa svugdje u svijetu.

Nakon toga je uvjerio Evgenija Dimitrova da radi na tome. Napisali su još glazbe i dodali aranžman. Stihove pjesme napisao je Goji.

Evo što Slavi još kaže o novom duetu sa Sofi Marinovom:

S “Koo-Koo Bandom” smo napravili mnogo pjesama. Možda zvuči kao klišej, ali glazba je nešto najljepše što nas povezuje i spaja. Tako je lijepo vidjeti kako glazba dotiče toliko različitih ljudi svih dobi.

To je takav dar i nevjerojatno sam sretan što stvaram glazbu sa sjajnim glazbenicima i stvaram glazbu. Kad sam rekao da se bavimo i glazbom, reći ću vam da sam ljepotu pronašao u jednoj kineskoj pjesmi. Da, znam da zvuči ludo, ali glazba je lijepa u cijelom svijetu, a ja sam tako vidio ljepotu u jednoj kineskoj pjesmi.

Uvjerio sam Evgenija da to učini jer sam jako uvjerljiv. Rekao je da bismo trebali napisati još glazbe za pjesmu i napisao je još glazbe, čak je napravio i aranžman. Ah, Goji je napisao vrlo emotivan tekst.

“Ku-ku bend” ju je svirao, a pjevali smo Sophie Marinova i ja. Predlažem da poslušate rezultat. Pjesma se zove “Samo ljubav”. Želim vam zdravlje, snagu i, naravno, puno ljubavi! Sretni blagdani!

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje