Preminuo je glumac serije Prijatelji Matthew Perry

Mathew Perry umrla u 54. godini života. Glumac je u još uvijek iznimno popularnoj seriji tumačio ulogu Chandlera Binga Prijatelji.

Mrtav

Prema nekoliko izvora, Matthew je pronađen mrtav u svom jacuzziju u svom domu u Los Angelesu u subotu. glavni inspektor Scott Williams iz losanđeleske policije potvrdili su glumčevu smrt. Rekao je da se uzrok glumčeve smrti tek treba utvrditi, ali ništa ne ukazuje da je riječ o lažnoj igri. Rečeno je da je Matthewa pronašao njegov pomoćnik.

“Ovo je srceparajući dan,” dijeli Warner Brosproducent Prijatelji, u priopćenju. “Srce nam je slomljeno zbog smrti našeg dragog prijatelja Matthewa Perryja. Njegov briljantan humor ostavio je utjecaj na cijeli svijet i zauvijek će ostati u srcima mnogih.”

Matthew je bio jako voljen glumac. Veliku popularnost zahvalio je ulozi Chandlera Binga u američkoj hit seriji Prijatelji. Njegov lik bio je poznat po svojoj duhovitoj i sardoničnoj osobnosti. U Prijateljima se pojavio u više od 200 epizoda, u 10 sezona, zajedno s drugim istaknutim glumcima poput Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox i Matt LeBlanc. Matthew Perry bio je nominiran za pet nagrada Primetime Emmy, uključujući i za portret Chandlera. Matthew je također imao istaknute uloge u drugim filmovima i serijama, uključujući gosp. sunce.

“Bio sam dječak koji je želio biti slavan,” rekao je Matthew u intervjuu za 2002 The New York Times. “Para mi je izlazila na uši, toliko sam želio postati poznat. Htjela sam pažnju, htjela sam novac, htjela sam najbolji stol u restoranu. Nisam razmišljao o posljedicama koje bi to imalo.”

Matthew je imao povijest ovisnosti i povezanih medicinskih problema, zbog čega je veći dio života proveo u centrima za liječenje. Knjigu je izdao prošle godine Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar: memoari u kojem je između ostalog pisao o svojoj ovisnosti o alkoholu i drogama

Izvor: The New York Times, Marie Claire | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki