Dileme sa Sylviom Geersen: ‘Romantičan ili avanturistički spoj?’

Sylvia Geersensada na pregledu u Savršena slika, ne zna dobro birati, ali u Graziinim dilemama mora. Ona ide sa lišće Joris Biste li radije otišli na avanturistički ili romantični spoj?

dileme

Ispred ili iza kamere?
“Sviđa mi se oboje, ali manekenstvo je oduvijek bila moja stvar i dobra sam u tome. Savršena slika bio je na mom popisu dugo vremena i skakao sam od sreće kad su me pitali. Zanimalo me kako bi bilo biti iza kamere. Pa, prilično teško, ali super cool iskustvo. Vidjet ćeš da ja
ne može se dobro nositi s vremenskim pritiskom, ali to sa sobom nosi i potreban smisao za humor…”

Nikada više ne vježbati ili nikad više koristiti društvene mreže?
“Ooh, to mi je jako teško. Mislim da ću se odlučiti za zdravlje i tjelovježbu. Zajedno s prehranom, to je sve. Sada sam jako zaokupljena time i zbog toga sam izgubila deset kilograma. nalazim
uživati ​​u trčanju i vježbanju u teretani. Otkako sam to učinio, osjećam se bolje. Također jako volim voziti bicikl na svom električnom biciklu, koji sam postavio na najjaču postavku.”

Kuhanje ili jedenje vani?
“Volim kuhati, sama ali i zajedno s Jorisom. Obično jedem ribu i povrće koje popržim i radim ukusne salate, ali malo raskošnije s vlastitim umacima od jogurta i češnjaka. Također uživam jesti vani. Moj omiljeni restoran je Brasserie Vincent u Rotterdamu, koji pripada dobrom prijatelju. Tamo volim jesti ribu, ali tu i tamo uživam i u odresku.”

Nikada više glazba ili nikad više Netflix?
“Nikad više Netflix, ne gledam puno televiziju. Glazba je moj život, uvijek je uključena. Slušam sve, od tihe glazbe do glasne house glazbe u teretani. Također volim pjevati, obično dok čistim ili pod tušem, haha.”

Predviđanje budućnosti ili čitanje misli?
“Čitanje misli, to mi se čini fantastičnim, a onda na to psihološki odgovoriti. Ne bih želio znati sve unaprijed. Mnogo je zabavnije kada je svaki dan iznenađenje. To život čini zabavnim i uzbudljivim.”

Romantični ili avanturistički spoj?
“Ne mogu ponovno birati, dakle kombinaciju. Joris i ja smo jako aktivni. Moj omiljeni spoj tijekom Neženja bilo je kad smo išli na paraglajding, a zatim smo lijepo tiho razgovarali na dekici s ružom i gledali zalazak sunca. Je li Joris romantičan? Naravno. Iznad svega, jako je ljubazan prema meni i pomaže mi. Ponekad dođem kući, a Joris je sve pospremio, oprao suđe i skuhao. Nadam se još mnogo avantura s njim.”

Tekst: Rosa Lee Szarzynski | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki