Bio je jedna od najvećih beba na svijetu, a danas…. SLIKE

Amerikanac Kevin Clark rođen je 1983. godine u New Jerseyju, kada je za bebu imao nestvarnih 7,3 kilograma. Tada je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveće dijete rođeno u ovoj američkoj državi i jedno od najvećih na svijetu.

Geni su čudo: Što beba nasljeđuje od mame, a što od tate

Njegova majka Patricia Clark bila je šokirana kada je prvi put vidjela sina. Odmah se našalila da će morati kupiti novu odjeću budući da je ona koju su mu pripremile mala.

Danas Kevin ima 40 godina i dok je odrastao, uvijek je bio viši od sve djece. Sa samo 12 godina bio je visok 170 centimetara, a samo nekoliko godina kasnije dogurao je do 195.

Nošene bebe rastu zdrave i mirne

Sada je Kevin visok 205 centimetara i težak 136 kilograma. Kaže da ga ljudi često zaustavljaju na ulici jer je gotovo svima impresivan prizor.

Jedine poteškoće koje Kevin ima su mu automobili preuski, tuševi preniski i često se mora saginjati da bi ušao u određene prostorije./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki