Chantal Janzen iskreno u Open Kaartu: ‘Ne sramim se ako stvari krenu usrano ili loše’

Chantal Janzen sada je izgradio slavnu karijeru. Iz noći u noć blista na pozornici i televiziji Chantalina zabava u pidžami, Nizozemska ima talent i Oh, kakva godina. Multitalentirana ima i svoj časopis &C a također je i majka petero (bonus) djece. Možda se sve čini kao sunce, ali to nije uvijek slučaj ni sa Chantal. O tome iskreno govori u novoj epizodi Otvori karticu.

Nisam entuzijastičan

U online seriji Otvori karticu po Robbert Rodenburg Chantal Janzen iskreno govori o strahu, svom divljem razdoblju, ljutnji, snovima i svijetu medija. Ponekad joj je žao što nije previše entuzijastična. “Ponekad bih želio biti jako sretno jaje. Ili super entuzijastičan. Da stvarno mogu viknuti: ‘O moj Bože, baš sam to dobro napravila!’, kaže voditeljica. “Imao sam dosta trenutaka u životu zbog kojih sam mogao biti jako sretan, ali jednostavno ne ide tako ili tako nešto. Jednostavno to ne mogu.”

Također i njezin partner Marco Geeratz ponekad pita kada će to promijeniti. “Jednostavno nije moguće. Iznutra sam jako sretna, ali jednostavno ne mogu”, kaže ona. “Uvijek sam ovakav. Prijatelji me zovu the ravna linija. I to je jako lijepo u većini situacija u životu, ali jednostavno imate one ljude koji stvarno mogu uživati ​​ili su sretni zbog nečega. Ponekad zavidim na tome.”

Slijepa panika

Iako je Chantalin dnevni red prepun, voditeljica uvijek nađe vremena za druge. “Ne smeta mi što je to ponekad nauštrb mene same, mog sna ili dobrobiti. Jednostavno je jako lijep osjećaj”, iskreno kaže voditeljica. Taj je mentalitet naslijedila od svojih roditelja.

Ali Chantal također ponekad preplavi. “Na primjer, bilo je trenutaka kada sam stvarno učinio previše i moj tvrdi disk je bio potpuno pun. Onda sam općini morao dati svoj broj telefona, ili poštanski broj – nisam imao pojma. Nikad nisam paničario, a tada sam stvarno imao slijepu paniku.”

Izgorjeti

Kada stvari ne idu kako ona želi, ponekad s nekim razgovara o tome. “Ne sramim se ako stvari krenu usrano ili loše”, nastavlja ona. “Moj muž je izgorio prije petnaest godina. Onda je počeo razgovarati s nekim i kasnije sam završio s tom ženom.” Chantal kaže da bi ga preporučila svima ako se, primjerice, ne osjećate dobro. “Jako je lijepo razgovarati s nekim, treba mi to svako malo. Neizmjerno mi pomaže.”

Izvor: Vijesti RTL-a, Show News | Slika: NL Image, YouTube @robbertrodenburg

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki