Želite vidjeti: MAFS-Elanor dijeli iza kulisa

Nova sezona od Vjenčani na prvi pogled: Poklapanje ili pogreška sada je u punom jeku. Vidjeli smo puno cvjetanja ljubavi i, naravno, dosta drame. Iako već možemo u potpunosti uživati ​​u slikama ljubavnih avantura, dijeli sudionica Elanor sada iza scene-snimke. Želiš to vidjeti!

Prava ljubav

Jedan od sudionika nove sezone Vjenčani na prvi pogled: Poklapanje ili pogreška je Elanor. Svojim sudjelovanjem u popularnom programu nada se pronaći pravu ljubav s kojom će moći živjeti sretno do kraja života. Elanor su povezali stručnjaci MAFS-a Mikrofon. Jasno je da se njih dvoje dobro slažu, no postoji li između para i ljubavna veza, tek ćemo vidjeti.

Iza scene

Iako možemo uživati ​​u svim slikama ljubavnih dogodovština, sudionici programa daju do znanja da se ne prenosi sve što se zapravo događa. A Elanor to ubrzo mijenja. Nova mladenka na Instagramu dijeli zgodnu seriju iza scene-snimke. “Početak moje MAFS avanture 💍”, stoji u opisu ispod objave.

Fotografije prikazuju Elanor kako uživa u vikendu sa svojom obitelji i prijateljima. Fotografije su snimljene prije nego što se uparila s Mikeom. Međutim, on u komentarima odgovara s “🥳.” Oooh, je li to znak da su još uvijek zajedno?

Mikrofon

U drugoj epizodi Vjenčani na prvi pogled: Poklapanje ili pogreška vidjeli smo kako su iznenađeni par Mike i Elanor vezali čvor. I na društvenim mrežama nije se radilo o vjenčanju njih dvoje, već su se gledatelji uglavnom pitali odakle su prepoznali Mikea. I pokazalo se: sudjelovao je 2021 Živjela ljubav!

Dakle, Mike već ima određeno iskustvo u ljubavnim programima. U LLDL je otišao na spoj s Christina, no na kraju se pokazalo da ovo nije šibica stvorena na nebu. Hoće li pronaći ljubav s Elanor? Vidjet ćemo..

Izvor: Love Reality, Instagram @elanorkurt | Slika: MAFS: Poklapanje ili pogreška (Jasper Suyk)

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki