Suzan i Freek uživaju u sunčanom odmoru na Šri Lanki

Suzan & Freek vjenčali u tajnosti prije nekoliko tjedana. A da je vjenčanje bilo prava bajka govore i fotografije koje je par kasnije podijelio na svojim društvenim mrežama. Međutim, njih dvoje još su daleko od toga da izgube veliki ljubavni oblak i trenutno uživaju na medenom mjesecu na Šri Lanki.

Medeni mjesec na Šri Lanki

“Uživam u svemu na Šri Lanki 🥰”, započinju mladenci na svom Instagram profilu. “Unajmili smo vlastiti tuktuk i putovali okolo 2 tjedna, ukusna hrana, najslađi ljudi, vidjeli smo divlje slonove, naš prvi (pokušaj) poduke surfanja i u međuvremenu također uživanje u vjenčanju prije dva tjedna 🤲🏻❤️”, nakon čega je uslijedio nekoliko lijepih fotografija para.

Vjenčanje

Početkom prosinca konačno je došlo vrijeme za Suzan & Freek sretan par tajno vezao čvor! “2. prosinca 2023. 💍 Kakav vikend iz snova, vjenčali smo se!” napisao je glazbeni dvojac u opisu svoje prve objave na Instagramu. “Za vikend pun ljubavi, ukusne večere, plakanja zbog govora i plesanja dok više nismo mogli, i sve to s najslađim prijateljima i obitelji oko nas 🤍🤍🤍,” rekao je vrlo sretni mladenci.

Suzan & Freek također su podijelili još jednu seriju s prekrasnim fotografijama njihovog velikog dana. Počevši od prekrasne crno-bijele fotografije izbliza, koja zrači srećom. Ovo također pokazuje više detalja, kao što su prekrasni biseri na Suzaninom velu. Mi volimo!

Vidimo i vesele snimke velike zabave, večere na prekrasnoj lokaciji, trenutak tijekom ceremonije i sjajnu postavu stola. Sada također vidimo da je Suus sjajan navečer haljina na jedno rame nosila i zamijenila svoje bijele sandale s petom za cool srebrne čizme.

Izvor: RTL Vijesti, Instagram, arhiva Grazia | Slika: NL Image, Instagram

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki