Smiješan! Monica Geuze, Danique Bossers i Romee Strijd imitiraju Kućanice

Monica Geuze uživa u zasluženom odmoru na sunčanoj Ibizi. Zajedno s najboljim prijateljem Danique Bossers spakirala je kofere za španjolski otok. No, ubrzo njih dvoje više nisu zajedno, jer je Danique pozvala još jednog gosta djevojačka haljinaodnosno top model Romee Strijd. Na TikToku Monica dijeli urnebesan video u kojem… Prave Domaćice oponašati.

Najbolji prijatelji

Nije nam promaklo da su Monica i Danique godinama najbolje prijateljice. Najbolje čavrljaju o najukusnijoj hrani, svađama s djevojkama, trudnoći i međusobnim (bivšim) dečkima tijekom mukbang u autu. Imaju zajedničku kolekciju nakita MeauxMeaux pokrenuli i redovito zajedno putuju na razna putovanja. A sada su njih dvoje ponovno zajedno na Ibizi. “Najbolje spontano djevojačko putovanje ikada 💞”, piše Danique uz prekrasnu snimku na Instagramu.

Ženska haljina

No Monica i Danique nisu dugo zajedno jer je najbolja Danique na sunčani i voljeni otok dovela još nekoga. Na Ibizu je stigla i mama i top model Romee Strijd. Čavrljaju, ručaju, kupaju se u ledenoj kupki, sjede na ugodnim terasama i uživaju u pogledu iz svog stana.

Monica također dijeli nekoliko smiješnih videa na TikToku koji prikazuju scenu svađe trija iz serije Prave domaćice iz Amsterdama ponoviti. “Prave Domaćice ili Ibiza 🤩”, šali se voditeljica u jednom od videa. “POV: tvoja najbolja drugarica iznenada dovodi novu prijateljicu na djevojačko putovanje.” Volimo ga!

@monicageuzeReal Housewives of Ibiza🤩♬ originalni zvuk – Maria Tailor

@monicageuzeDe kat je platila užasnu svotu novca za ovu epizodu ♬ Prave domaćice iz Amsterdama – Videoland

Entuzijastični odgovori

Njezinim pratiteljima nije promaklo da Monica na TikToku dijeli nevjerojatno zabavne sadržaje. Video je preplavljen oduševljenim reakcijama. Tako piše Prave Domaćice Marija Krojač ja: “😂😂😂 previše lijepo!” Savjetnik za ljepotu Jerrel Baumann odgovara sa “HAHA, treba mi predstava s vama.” Drugi pratitelj dijeli: “Romee Strijd i Monica Geuze su stvarno duo koji mi je trebao”, a dva druga obožavatelja kažu: “Može li ovo postati dnevna serija. Živim za ovo! 😂”, “Volim ovaj seks u troje.” Ha!

Izvor: Vijesti RTL-a, TikTok @monicageuze | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki