Što možete učiniti samo s bib

Doznajte zašto biste kod kuće uvijek trebali imati skrivenu barem jednu slindicu

Osim što je ultimativni simbol engleskog punka, biber vam pomaže da zadržite poderanu odjeću na mjestu ili prilagodite duljinu poruba odjeće. Ono što možda niste znali jest da je pelena često najbolje rješenje za razne probleme koji se javljaju u domu – ali i izvan njega.

Ako smo vam raspalili maštu, sve što trebate učiniti je nastaviti čitati kako biste otkrili 7 pametnih namjena turbana kojih možda niste svjesni.

Zakopčaj haljinu

Ako ni na jednoj odjeći ne možete dohvatiti patentni zatvarač, jednostavno morate isprobati ovaj mali trik kako biste ga zatvorili: stavite ukosnicu u patentni zatvarač i kroz njega provucite veliki konac za zube. Ovaj improvizirani mehanizam pomoći će vam da lako i brzo zakopčate haljinu, a da patentni zatvarač nigdje ne zapne.

Uklonite ostatke hrane

Upotrijebite tučak za uklanjanje tvrdokornih ostataka hrane… zaglavljenih u udubljenjima vašeg multipraktika, ribeža ili preše za češnjak.

Osigurajte svoje bacanje

Ako ste upravo kupili bacač i smeta vam što stalno klizi s mjesta, upotrijebite uzice. Stavite bitve na strateška mjesta i vaš gips više nikada neće skliznuti.

Zaštitite svoju torbu i dragocjenosti koje nosite u njoj (npr. novčanik, prijenosno računalo) od nepoznatih ruku u podzemnoj željeznici ili na ulici tako da provučete uzicu kroz patentni zatvarač i pričvrstite je za remen ili tkaninu torbe. Na taj ćete način otvaranje vaše torbe učiniti… sitnim poslom.

Ukrasite svoj zid tanjurima

Zalijepite kraj štipaljke na poleđinu tanjura i nakon što se ljepilo dobro osuši, objesite tanjur na zid gdje ste zabili čavao. Ponovite isti postupak s ostalim posuđem i napravite prekrasnu galeriju.

Dodajte stil svojoj odjeći

Ako imate staru običnu majicu kratkih rukava koja vam je dosadila, možete je lako ažurirati uz pomoć bibera. Punk stil je ove godine jako u modi i nitko vas neće čudno gledati ako na gornji dio navučete podreznice ili napravite poderotine.

Obnovite svoje uzglavlje

Ako vas uzglavlje kreveta tjera da zijevate, samo ga prekrijte komadom tkanine po izboru (za retro i pop izgled pogledajte cvjetne uzorke) i pomoću klinova pričvrstite na postojeći namještaj. Dobre vijesti; Kada vam dosadi vaše novo uzglavlje, možete ga jednostavno i odmah promijeniti!

Borite se protiv statičkog elektriciteta

Smeta li vam kada vam se odjeća, ručnici ili gaćice lijepe? Promjene u temperaturi, tkanini odjeće i vlažnosti samo su neki od uzroka statičkog elektriciteta. Dobra vijest je da je gumica za kosu dovoljna da se nosite s njim: samo je pričvrstite na rub odjeće ili rub pokrivača i zauvijek se oprostite od statičkog elektriciteta.

Da ne izgubite čarape nakon pranja, sve što trebate učiniti je izvući po jednu biber iz svakog para kada ih stavite u košaru za rublje. Zatim čarape ovako stavite u perilicu i skinite čarapu tek kada se osuši.

spirossoulis.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki