Vidjeti! Uvod u drugu sezonu Pravih kućanica iz Amsterdama

Još malo pa je vrijeme: nova sezona Prave domaćice iz Amsterdama uskoro počinje. Videoland je već podijelio trailer prepun drame ranije ovog mjeseca, ali danas također možemo vidjeti spektakularan uvod. Ovdje se sve dame ukratko predstavljaju vrlo privlačnim citatom.

Domaćice

Povratak u novoj seriji epizoda Djamila Čelina, Cherry-Ann Osoba, Hella Huizinga, Maria Tailor, Kimmylien Nguyen i Susanna Klibansky Ponovno nazad. Planinski hrast Sheila više nećemo vidjeti ovu sezonu, ali tu je vrlo zgodna nova domaćica koja se pojavljuje: nitko drugi nego Tamara Elbaz! O svom ulasku u seriju rekla je u razgovoru sa Grazia: “Bilo mi je malo teško, jer smo imali dosta borbi među sobom.”

Privlačni citati

Dame imaju svaka svoj šarm, a to se može vidjeti iu uvodnom videu koji Videoland danas dijeli. Ukratko se predstavljaju anegdotom. “Šampanjac u jednoj ruci, ambicija u drugoj. Mama ima sve“, otvara Cherry-Ann. “Poznat sam po svojim pikantnim mišljenjima. Volim ljuto“, kaže Kimmylien.

Zatim vidimo Tamaru. “Moje lice je enigma, ali moje mišljenje je uvijek kristalno jasno”, kaže ona. “U svijetu punom kiča, ja sam umjetnost”, uzvikuje Susanna u sljedećem komadu, a zatim Djamila: “Opet su se karte promiješale, ali ja ostajem kraljica srca“, ona kaže. “Amsterdam je pošten i nepriuštiv. Baš kao i ja”, nastavlja Marija. Hella zatvara video: “Jesam četrdeset, koketna i potpuno nevjerojatan“, rekla je organizatorica zabave. ooh!

Nova sezona popularne serije počinje sljedeći četvrtak. “Nova sezona, novi citati! ✨ Prave domaćice iz Amsterdama možete pogledati svakog četvrtka od 26.10. #RHOAMS” Jedva čekamo!

Izvor: Instagram @videolandonline | Slika: Mark Engelen/Rob Jacobs

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki