Tako ćete sakriti ružne kutove u kući

Neugodni kutovi u bilo kojoj prostoriji u kući stvaraju lošu sliku i nastaju ili zbog nekog kvara u prostoriji, kao što je kosi zid, ili zbog lošeg rasporeda.

Kada krenete s uređenjem prostorije vrlo je ispravno prvo postaviti osnovni namještaj jer ćete tako izbjeći nepotrebne stvari. Ali ako vidite da se stvaraju neugledni kutovi, bilo bi dobro da ih “nestanete” kako biste istaknuli cjelokupnu estetiku prostora koji ste s tolikom pažnjom uredili.

Uostalom, neugodni kutovi često su razlog zašto se osjećate nelagodno ili što vam nešto smeta u prostoru, a da ne znate što je to.

U nastavku ćete pronaći 5 ideja za skrivanje ovih ružnih mjesta kod kuće sa stilom i praktičnošću:

Dodajte police za knjige

Ovo je sjajna ideja koja je prikladna za svaki dom. Ako imate veliku zbirku knjiga, dodajte policu za knjige kako biste im ponovno dali vrijednost. Ako ipak ima više mjesta, pored njega postavite stolić zajedno s udobnom foteljom, kako biste upotpunili kompoziciju.

Zatvoreni vrt

Sobne biljke su najbolji dar koji možete pokloniti sebi i svom domu. Daju jedinstveni osjećaj živosti i mira prostoru, dodaju boju dosadnoj prostoriji i filtriraju zrak, poboljšavajući kvalitetu življenja u kući.

Zato, ako ne znate što učiniti da sakrijete ružan kutak, dodajte jednu ili više posuda s lijepim zelenim biljkama. Ako mislite da ih nemate vremena održavati, znajte da postoje mnoge biljke koje ne trebaju puno brige. Zamia je broj jedan od njih!

Skriveni prostor za vježbanje

Neatraktivan kutak možete pretvoriti u mjesto gdje možete vježbati svakodnevno, kad god vidite da imate vremena. Položite prostirku za jogu ili drugu malu i elegantnu prostirku koja odgovara ostatku dekora.

Dodajte jastuke i lijepi metalni pladanj sa svijećama i male posude sa sukulentima. Kada dođe vrijeme za vježbanje, uklonite jastuke i pladanj i položite prostirku za vježbanje kako biste započeli svoj program.

Zatim zamotajte madrac i ostatak rekvizita poput gumica i malih utega i sve to stavite u lijepu veliku košaru od prirodnog materijala poput jute ili prostirke, kako bi prostor bio uredan i organiziran. Možete čak postaviti veliko ogledalo u punoj veličini na zid.

Osvijetlite prostor

Ako volite svjetla, ovaj kutak možete iskoristiti da osvijetlite svoj dom lampicama za uši, lampionima ili bilo čime što će mjesto učiniti atmosferičnijim. Njihov suptilni sjaj i topla atmosfera koju odašilju sakriti će ovo neugodno mjesto u kući.

Radna stanica

Postavite elegantan stol i udobnu stolicu, na njih postavite svoje računalo i tako ćete napraviti mali i funkcionalan ured. Ukrasite ga predmetima koji će vas motivirati na ugodniji rad, poput postera ili elegantnog uredskog materijala.

spirossoulis.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki