Kako i zašto koristiti mlin za meso pri pripremi kolača od sira: jelo će ispasti nevjerojatno nježno – tajna iskusnih kuhara

Da bi kolači od sira bolje držali oblik, kuhari amateri često moraju dodati puno brašna i jaja u masu od skute.

Rezultat je ukusno, ali ne baš “ispravno” jelo.

Zbog obilja sastojaka od brašna i jaja rezultat su zapravo ne palačinke od sira, već palačinke od svježeg sira.

Ova hrana nije mekana, nježna i prozračna.

syrniki
Fotografija: © Belnovosti

Kako pripremiti masu od skute tako da sirnice zadrže svoj oblik, ali da ih brašno ne “zaboravi”? Domaćici će pomoći mlin za meso!

Suština kulinarskog životnog hacka

Svježi sir mora biti zgnječen tako da se ispostavi da je homogena, a ne izmrvljena masa.

Da biste to učinili, jednostavno provucite fermentirani mliječni proizvod kroz mlin za meso.

Dobit će se pasta, za pola kilograma koje će biti dovoljno samo jedno jaje. I uopće ne morate dodavati brašno. Ali ako još uvijek trebate rasuti proizvod, trebali biste se ograničiti na 0,5-1 žličicu. l.

Kulinarskom stručnjaku bit će vrlo lako napraviti kolače od sira od dobivene baze. Skuta će ostati netaknuta i bit će vrlo mekana.

Ranije smo vam rekli zašto morate dodati sodu u kolače od sira.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki