Ohladite salatu od tjestenine s umakom od kozica i senfa

Lagani prijedlog za lagani ručak ili ukusnu večeru

Materijali

1 paket tjestenine po izboru

2 pakiranja malih škampa, ocijeđenih

1/2 sp. čaj od majoneze

1 1/2 žlica senfa

1/4 sp. čaj kiselo vrhnje

1 1/2 žlica limunovog soka

1/4 sp. čaja svježe narezan kopar

1/2 sp. nasjeckanog celera

1/2 sp. čaja, nasjeckani krastavac

2 rajčice narezane na kockice

3 žlice nasjeckanog luka

1/4 žličice papar

Sol

Provedba

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

U zdjelu ulijte majonezu, kiselo vrhnje, sok od limuna, senf, kopar i crni papar i promiješajte.

U smjesu stavite tjesteninu i škampe, celer, krastavce, rajčice i luk.

Posolite i miješajte dok se umak ne prekrije.

Stavite u hladnjak na najmanje dva sata prije posluživanja.

zvijer vijesti.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki