Kelly Heruer dijeli tužnu poruku: ‘Brzo kako je Bodie došao, ti si otišao mali’

Kelly Heruer i partner Jethro Galung su na Instagramu podijelili vrlo tužnu vijest. Par kaže da su očekivali drugo dijete, ali da su ovo dijete izgubili: “Zauvijek ćeš biti u našim srcima.”

Želi imati djecu

Kelly i Jethro uvijek su otvoreno govorili o svojoj želji da imaju djecu. Na Instagramu njih dvoje u videu dijele kako su tijekom svoje trogodišnjice odlučili ponovno pokušati zatrudnjeti. Iako se na snimci nakratko vidi pozitivan test na trudnoću, njih dvoje nažalost objavljuju da su izgubili dijete.

💔 👶🏻💫 Nije bila tajna da bismo Jethro i ja željeli poželjeti dobrodošlicu još jednom bratu ili sestri u našu obitelj”, započinje Kelly svoju poruku na Instagramu. “Dugo sam se dvoumila trebam li ovo podijeliti ili ne, zapravo; Sumnjam u sebe. Pogotovo s obzirom na situaciju sada na drugom kraju svijeta, koja mojoj majci slama srce.”

Tuga

“Sumnjala sam je li mi dopušteno osjećati ono što sam osjećala, skloniti to, biti li trijezna u vezi s tim”, nastavlja Kelly. Ipak, odlučila je priznati svoju tugu. “Sada mogu priznati da doživljavam gubitak, da mi doživljavamo gubitak i da nismo jedini u ovome. Također mislim da to ne mora biti tabu. Pokušavam se više ne obuzdavati u svojim osjećajima gubitka wšešir ako.”

Kelly je svoju poruku nastavila rekavši da misli da očekuje kćer. “Brzo kao Bodie došla, tako si brzo otišla mala. Mama, tata i Bodie bili su uvjereni da ćeš biti djevojčica. Znamo da je ovo bilo najbolje za nas, inače biste došli k nama. Hvala vam što ste napravili pravi izbor, za vas i za nas. Uvijek ćeš biti u našim srcima💝.”

Komentari

Pratitelji Kelly i Jethroa masovno izražavaju sućut u komentarima. “Srce mi se slama, kako tužno draga. Puno ti snage 🤍☁️“, piše Sarah van Soelen. “Sretno, dragi moji ❤️“, dionice Fawry ne Sawry. “Sretno dragi 🤍“, dodaje Jill Good do. Također Čarobni princ Chris, Laura Ponticorvo i Joan Pronk izraziti sućut obitelji. Puno snage i u ime Grazije!

Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki