S kojim ženama se radije žene lijepi i bogati muškarci: mišljenje stručnjaka

Prije je bilo općeprihvaćeno da samo spektakularni modeli mogu biti pored bogatih muškaraca, ali ovo doba konačno postaje stvar prošlosti.

Muškarci svoju ženu više ne smatraju “trofejem” ili “ukrasom” kojim se mogu pohvaliti svojim prijateljima.

Naravno, prednost se i dalje daje najatraktivnijim ženama, no izgled je prestao biti odlučujući faktor.

Koje žene najradije žene zgodni i bogati muškarci?

Dobra obitelj

Često se “dinastički” brakovi još uvijek sklapaju među bogatim ljudima. To znači da je supruga izabrana iz uskog kruga bogatih ljudi.

obitelj
Fotografija: Pixabay

Takva žena, u pravilu, ima besprijekornu obitelj i dobar prihod.

S njom se možete pojaviti u društvu bez srama

Bogati čovjek uspio je zaraditi bogatstvo zahvaljujući svojim netrivijalnim intelektualnim sposobnostima, talentu i marljivom radu. Stoga želi da i njegova žena bude dovoljno obrazovana i pametna.

S takvom damom neće biti sramota pojaviti se pred pametnim i bogatim ljudima.

Samodostatna osobnost

Ako govorimo o modernim bogatim i zgodnim muškarcima, onda se njihov pristup odabiru mladenke malo promijenio. Prije su se žene bogatih muževa bavile samo vlastitom ljepotom, opuštanjem i kupovinom.

Ali bogataši nove generacije žele pored sebe vidjeti snažnu i neovisnu ženu s vlastitim stavovima, prihodima i hobijima, kažu stručnjaci.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki