Čarobna maska ​​- bore nestaju vrlo brzo

Ova domaća krema hrani kožu, vraća joj elastičnost i zdrav izgled. Vrlo se jednostavno priprema, a učinak će vas ugodno iznenaditi. Također će kožu održati vlažnom i glatkom, smanjiti bore i usporiti proces starenja. Potpuno je siguran i bez nuspojava.

Potrebni sastojci:

• 1 žlica maslinovog ulja ili bademovog ulja;

• 1 žumanjak;

• 1 žličica meda;

• 2 žličice vazelina iz ljekarne.

Način pripreme. Najprije stavite vazelin u posudu i zagrijte ga u mikrovalnoj pećnici samo 20 sekundi. Zatim u rastopljeni vazelin dodajte žličicu meda, žumanjak i žlicu maslinovog ulja. Dobro izmiješati dok se ne dobije jednolična masa. Ulijte u prikladnu već praznu posudu za kremu za čuvanje.

Znanstvenici su otkrili tko je glavni krivac za pojavu bora

Način upotrebe:

Uzmite malu količinu gotove kreme, doslovno na vrh prsta, i nanesite na lice nježnim masirajućim pokretima. Ostavite 30 minuta, zatim pažljivo uklonite kremu vatom namočenom u vodu. Koristite ga svakodnevno za blistavu kožu bez bora.

Dodatni savjeti. Kremi je potrebno vrijeme da se upije u kožu, stoga je nanesite 2 sata prije spavanja. Držite ga u hladnjaku kako biste ga mogli duže koristiti. Neće škoditi ako napravite duplu dozu. Možete ga koristiti 2 puta dnevno. Važno je to činiti redovito.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki