Ovako sada stoje stvari s Bramom i Esrom iz B&B Vol Liefde

Za Bram imao ga B&B pun ljubaviavantura nije mogla bolje završiti. Vlasnik B&B-a u svoje je dvorište u Švedskoj primio nekoliko simpatičnih dama, no iskra nije frknula odmah. Sve dok on Esra upoznali na ponovnom okupljanju programa! Esra je prvotno putovala u Španjolsku, u srce Radost osvojiti, ali je završila s Bramom. Kako sada stoje stvari? golupčići?

Ponovno sjedinjenje

Na okupljanju nije bilo nikoga iskra između Brama i Esre, ali kada su kasnije te večeri završili zajedno na terasi, iznenada je sijevnula iskra. Esra je tada oduševljeno ispričala kako i ona živi u Švedskoj i bavi se konjima. Tjedan dana kasnije ponovno su se sreli – i tako se i dogodilo. Jer Esra je već smještena u Bramovom švedskom pansionu gdje se odlično zabavlja. Na Instagramu obavještava kako stvari sada stoje.

Krug pitanja

Budući da Esra živi u Švedskoj, na njezinom Instagram profilu viđamo najljepše fotografije. Sinoć je bilo vrijeme za krug pitanja. Na primjer, netko pita kako stoje stvari između nje i Brama. Tada može biti kratka i jasna: “Stvari među nama idu super!” Na pitanje je li zadovoljna ovim novim životom, odgovara: “Definitivno! Mogu raditi svoje, vani u prirodi i okružena životinjama i svojom ljubavi.” Tako smiješno!

Na farmi

Esra pomaže na farmi, ali ima i svoj posao. Lijepa kombinacija. Iako još nije osjetila čežnju za domom, priznaje da joj prijatelji ponekad nedostaju. Srećom, ona će krajem ovog mjeseca odletjeti u Nizozemsku i tamo ostati dva tjedna. U međuvremenu, obavještavamo se putem njenih blogova na YouTubeu!

A Joy – za koju se Esra prvotno prijavila – također je pronašao ljubav svog života u programu. I dalje je jako sretan sa zgodnom Daní, s kojim planira proputovati svijet kombijem koji preuređuju u kamper. Predobar!

Izvor: Savjeti i činjenice, Love Reality, Instagram @esradekker | Slika: B&B Full of Love

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki