Intezivan promet za teška teretna vozila na granici s Rumunijom i Turskom, javlja “Granična policija”. Podaci su od danas u 13 sati.

Promet je intenzivan za teretna vozila na prelazima Kardam i Ruse na izlazu iz zemlje i na pregledu Vidin za osobna vozila u oba smjera.

Prelazak dijela mosta na graničnom prijelazu Ruse odvija se jednim trakom zbog sanacije. Dionica je privremeno signalizirana prometnom signalizacijom, promet je reguliran.

Granica sa Grčkom:

Na svim graničnim prijelazima promet se odvija normalno. Preko graničnih prijelaza Makaza, Zlatograd i Ivaylovgrad mogu proći samo osobna i kombi vozila.

Granica sa Republikom Srbijom:

Na svim graničnim prijelazima promet se odvija normalno.

Na graničnom prijelazu “Kalotina” izvode se građevinsko-instalaterski radovi vezani uz ugovor o rekonstrukciji i modernizaciji. Radnje zahtijevaju privremeno suženje kolnika i reorganizaciju kretanja propuštanja vozila.

Tijekom godišnjih odmora, oni koji putuju osobnim vozilima trebaju voditi računa da privremena organizacija prometa ispred i u području graničnog prijelaza može produljiti vrijeme prelaska.

Granica sa Republikom Sjevernom Makedonijom:

Na svim graničnim prijelazima promet se odvija normalno.

Granica s Republikom Turskom

Promet je intenzivan za teretna vozila na kontrolnom punktu “Capitan Andreevo” na izlazu iz zemlje.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje