bTV je najavila dio blagdanskog programa iz kojeg je jasno da će radna emisija „Očima u oči“ s voditeljicom Cvetankom Rizovom do 22. prosinca dočekivati ​​aktualne goste iz društvenog i političkog života te s prvim izdanjem ulazi u novu godinu. 2. siječnja. Tako će Rizova biti među voditeljicama s najdužom pauzom.

Liliana Boyanova i Ivan Georgiev radit će praznicima. “Ovo jutro” od 25. do 31. prosinca počinje u 7:00, a dvoje voditelja bit će naizmjenično. Zlatimir Yochev vodit će 25. i 26. prosinca, a Maria Tsantsarova – 27., 28. i 29. prosinca.

U prvim radnim danima 2024. godine voditelji su ponovno zajedno na ekranu u ranojutarnjem programu bTV-a.

Četiri blagdanska vikenda (23. – 24. prosinca, 30. – 31. prosinca) emitirat će se “Ove subote i nedjelje” od 8 do 10 sati s pričama o spasenju, vjeri i nadi.

Beste Sabri će imati ekskluzivan sastanak s premijerom Nikolayem Denkovim i prof. Slavkom Cholakovom, a Mityo Marinov govorit će o Vasilu Vasilevu – Zueki i njegovom životu izvan Bugarske. U rubrici “Susreti s Petyom Dikovom” gledatelji će upoznati Hrista Stoichkova, Vasila Naydenova i Petra Stojanoviča, au “Ličnostima” Kristina Gazieva će podijeliti priču o kvantnom fizičaru Marinu Bukovu.

Novinarska emisija “120 minuta” s voditeljem Svetoslavom Ivanovim uvest će gledatelje u uzbudljive goste 24. prosinca i nastaviti prvom emisijom u novoj godini 7. siječnja.

Lazar Radkov, Yordan Kamdjalov, mitropolit starozagorski Kyprian, voditelji bTV Vijesti Ivan Georgiev i Liliana Boyanova, bit će među gostima u posljednjem izdanju za kalendarsku godinu. Emisija „Zašto, gospodine ministre?“ vraća se u eter bTV-a sa Ženi Marčevom 7. siječnja.

U sklopu blagdana na Vijesti bTV-a vraća se “Mali komentar”. Omiljeni televizijski prilog gledatelje će s mališanima susresti 24., 25. i 31. prosinca, odmah nakon vijesti u 19 sati uz voditelje Ivana Georgieva i Lilianu Boyanovu, koji nedavno raskinula s djecom će svojim očima ispričati kako ispraćaju staru i dočekuju novu.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje