Oh ne! Ovaj par Love Island također se razišao

iako Otok ljubavi Za mnoge otočane završila je u romantičnoj bajci, no od svih tih ranih ljubavi malo je ostalo. Par iz prošle sezone ponovno je prekinuo. Mnogo i Kevine na Instagramu objavila da više nisu zajedno.

Lot i Kevin

Lota i Kevina poznajemo iz najnovije sezone Otok ljubavi. Njih su se dvoje susreli u Casa Amor i od tog se trenutka pobudio njihov interes. Par se zbližio i na kraju su čak i počeli živjeti zajedno konačni datum. Nažalost, samo su morali ići naprijed Otok ljubavi napustiti vilu. No, to nije stajalo na putu njihovoj ranoj ljubavi. Kad su se vratili u Nizozemsku i Belgiju, otkrili su je li to iskra moglo bi biti više. Nažalost, sada se čini da je romantika je definitivno gotovo.

odvojeno

Na Instagram Storiesu Lot i Kevin objavljuju da više nisu zajedno. “Željela bih te obavijestiti da nažalost stvari između Kevina i mene više ne funkcioniraju”, piše Lot uz fotografiju nje i Kevina u dizalu. “Bilo nam je lijepo i nažalost to ovdje mora stati. 💔”

Otok ljubavi Destiny Kevin
Slika: Instagram @lotvdoorn

Za Kevina se također čuje na Instagram pričama. Drži se “neočekivanog” i slomljenog srca. tužno!

Otok ljubavi Destiny Kevin
Slika: Instagram @kevin_tshinkobo

Više prekida

Nažalost, Lot i Kevin nisu prvi Otok ljubavi– ovogodišnji par koji je raskinuo. Nedavno otišao Posao i Natalija i dalje znaju da su prekinuli svoju vezu. “Nathalia i ja bismo vam željeli dati do znanja da je to, nažalost, među nama postalo samo prijateljstvo”, rekao je Job. “Nakon naše avanture Otok ljubavi počeli smo izlaziti u Nizozemskoj. Bilo nam je lijepo, ali nažalost zajedno smo otkrili da višestruki osjećaji ljubavi ne postoje.” Također Garbi i lipnja i Jonna i Nycole više nisu zajedno.

Izvor: Instagram @lotvdoorn i @kevin_tshinkobo | Slika: Jasper Suyk

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki