Maan i Karel dijele slatke snimke s odmora sa svog putovanja Europom

Mjesec i Karel traje više od godinu dana sretni zajedno i to bi svi trebali znati. Pjevačica i Zlatna trakapjevačica je nedavno proputovala Europom, a na Instagramu su podijelile niz zabavnih snimaka. I, ljubav blista!

Visoke kule

Maan i Karel nedavno su uživali u prekrasnom odmoru u Europi. Njih dvoje su posjetili brojne prekrasne gradove i dijele najvažnije trenutke tegram – a govorimo o doslovnim vrhuncima. “Nešto s visokim tornjevima i puno vjetra 💨”, piše Maan uz fotografije.

Vidimo slatke fotografije para u gradovima poput Pariza, Barcelone i Valencije. Maan i Karel otišli su i u pariški Disneyland, a uz sve gradske izlete opuštali su se i na plaži, priča pjevačica u svojim pričama. Čini se da je to bio uspješan odmor, jer njih dvoje izgledaju ogromno sretan van!

Godinu dana zajedno

Prvi su krenuli prošle godine glasine oko koje su dvoje umjetnika izlazili. Nedugo kasnije potvrdili su ove glasine i Maan i Karel su zajedno već više od godinu dana. Iskra je frcala u studiju. Iako su u početku svoj ljubavni život držali vrlo privatno, sada to pokazuju sve više. Mi volimo!

Slatki komentari

Među snimkama s odmora pljušte slatki komentari za par. Tako pokojni pjevač Bente ostavi srce i piši Rolf Sanchez “Mast!!”. Nick Painter ne može odoljeti da ne napravi dosjetku i odgovara: “Disney je inače tako lijep par 😍”. “Tako nevjerojatno sladak. Nadam se da ste uživali ♥️,” rekao je obožavatelj. “Kako je sve ovo divno!!!! 😍 ljubomoran na Disney” i “Vrlo slatko🥹”, nastavlja se.

Izvor: Instagram @maan.de.st, RTL Boulevard | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki