Život joj je visio o koncu! Skupo je platila svoju opsesiju da izgleda kao lik iz crtića FOTOGRAFIJE

Pixie Fox platila je oko 80.000 eura za svoju dramatičnu plastičnu transformaciju kojom je postala “lik iz crtića”. Ali sada izgleda sasvim drugačije.

Mnogi madeži – simptom sindroma displastičnog nevusa

Između ostalog, Foxx je uklonila šest rebara kako bi izgledala poput Jessice Rabbit i Trnoružice, od kojih je crpila inspiraciju. 32-godišnjak iz Švedske podvrgnut je operaciji grudi, uklanjanju rebara i rekonstrukciji lica.

Zbog ekstremnih promjena izgledala je kao živi lik iz crtića.

Ali njezin se život zauvijek promijenio kada su operacije počele uzimati danak njezinom zdravlju. Odlučila je prestati ići pod nož i umjesto toga se usredotočila na svoj oporavak.

Nakon što je nekoliko mjeseci nestala s društvenih mreža, Pixie se vratila i svojim pratiteljima objavila uznemirujuće vijesti. Otkriva da ju je opsesija plastičnim operacijama umalo ubila.

Plastični kirurg dr. Yordan Yordanov: Velike usne i jagodice više nisu u modi

“Hvala vam na strpljenju. Oporavljam se od komplikacija tijekom operacije. Proveo sam vrijeme sa svojom obitelji i nekoliko prijatelja koji su mi pomogli kroz ovaj proces. Bio sam poznat po plastičnim operacijama, promovirao sam doktore i zahvate koje su radili na ja”, kaže ona.

Objašnjava da ovaj post piše jer vidi kako druge djevojke promoviraju liječnika koji joj je umalo ugasio život.

“Živim kod kuće sa svojom obitelji u Švedskoj i oporavljam se od oštećenja mozga koje sam dobio nakon operacije ovog liječnika. Uništio je živote toliko ljudi.

Ne preuzimam odgovornost za ovo. Čak me i blokirao na društvenim mrežama. Naravno, to je ono što on radi kada stvari krenu po zlu. Nisam ja prvi. Ovaj post pišem samo kao upozorenje drugima. Ne vjerujte ovom liječniku”, dodaje Fox.

Zašto nastaju novi madeži i koji su opasni?

Ona je sretna što je još uvijek živa nakon što je bila u komi više od tjedan dana.

“Tako sam sretna što su mi prijatelji i obitelj priskočili u pomoć i vratili me kući u Švedsku”, priznaje žena čiji život sada, dvije godine nakon velikog zdravstvenog rizika, izgleda potpuno drugačije.

Posljednjih tjedana objavila je nekoliko selfija, a fanovi ne mogu vjerovati koliko drugačije izgleda.

Umjesto da piše o plastičnim operacijama, sada vrijeme provodi sa svojim ljubimcima, u prirodi. Na društvenim mrežama otkriva da se oporavlja i da sanja da u budućnosti bude glumica.

Nakon 42 plastične operacije muški Barbie Ken mogao bi ostati bez nosa (SLIKE)

Njezini obožavatelji oduševljeni su što danas izgleda puno sretnije.Izgledaš fantastično, napisali su neki./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki