Upozorenje o trendu: ovako se prave usne devedesetih

Nova sezona, novi trendovi. Krajnje je vrijeme za ažuriranje ljepote! Koje ćemo beauty trendove viđati posvuda, koje su zvijezde uočene u njima i kako sami kreirate izgled? U najnovijoj Graziji raspravljamo o četiri trenda. Ovaj put: devedesete lip.

90-te

Svakih nekoliko godina ponovno se pojave trendovi ljepote iz 90-ih, a ovaj put usne iz 90-ih čine razliku. vrati se pravi. Nisu svi ljubitelji ovog izgleda. Kontrast s tamnom olovkom za usne i svjetlijom bojom na usnama može – ako je nepravilno stavite – djelovati više vulgarno nego otmjeno. Vježba čini savršene, da tako kažem.

Uočen u?

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Lizzo.

Koji je trend?

Usne devedesetih zvale su se i usnama supermodela, jer je izgled u to vrijeme bio veliki hit na modnim pistama, uključujući Naomi Campbell i Cindy Crawford. Ovaj izgled je usmjeren na oblikovanje usana korištenjem smeđe olovke za usne i svjetlije nijanse ruža za usne kako biste dali izgled punijih usana.

Kako kreirate izgled?

Prvo pripremite usne blagim pilingom četkicom za zube ili pilingom za usne, kako bi usne bile lijepe i meke. Zatim počnite naglašavati usne olovkom za usne u smeđoj nijansi. Uklonite sve odstupanja pomoću jastučića vate. Ako je potrebno, izblendajte olovku za usne tako da linija postane nešto manje oštra. Zatim obojite usne od središta prema van, bež ili tamno smeđom nijansom ruža. Neka usne iz devedesetih budu potpuno suvremene tako da se ne odlučite za mat ruž, već neka vaše usne zablistaju.

Zato uzmite ruž sa satenskom završnicom ili preko ruža nanesite bež ili prozirno sjajilo. Neka ostatak vašeg izgleda bude prilično jednostavan. Dajte svojoj koži laganu mat pokrivenost toniranom dnevnom kremom, puderom ili puderom i odaberite mat latte boje na očima – to je još jedan aktualni beauty trend. Želite ponijeti look do večeri? Zatim nanesite sjajilo ili glitter i elegantnu olovku za oči za dodatnu definiciju. Nekoliko izdašnih slojeva maskare i gotovi ste.

Savjet: Želite li da Vaše usne izgledaju dodatno pune? Zatim nanesite olovku za usne malo preko linije usana.

Tekst: Babette Dessing | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki