Popularni liječnik dr. Alit Kerimov osvojio je još jednu nagradu s jubilarnog izdanja Best Brand Awards 2023. na kojem su nagrađeni najbolji brendovi i robne marke godine. Nagrade su dodijeljene na elegantnoj i glamuroznoj svečanosti u hotelu Marinella.

Dr. Kerimov, koji posljednjih mjeseci osvaja nagradu za nagradom za svoje umijeće u estetskoj medicini, ponovno je uspio oduševiti estetikom i konačnim rezultatima.

“Voljeti ljepotu je ukus, ali stvaranje ljepote je umjetnost”, izjavio je dr. Kerimov, odjeven u elegantno crno odijelo, dok je preuzimao svoju nagradu.

Popularni liječnik cijelo je vrijeme uživao u lijepom ženskom društvu u obliku Miss Silicon 2010. Gergane Rajchevske i manekenke Kristin Ilieve, koje se svakako redovito uvjeravaju vještinama i postupcima u njegovoj klinici.

Tvrtke i organizacije iz više od 30 zemalja sudjelovale su u izdanju 2023. s između 30 i 120 prijava u svakoj od dvanaest kategorija.

Nagrade su ograničene, a ocjenjivanje natječaja povjereno je međunarodnom žiriju sastavljenom od svjetski priznatih profesionalaca, na temelju šest kriterija: kreativnost, inovativnost, planiranje, izvedba, učinkovitost i rezultati.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje