Savršeno posno jelo: Ukusno varivo od gljiva

Čak i ako ne postite, ako volite gljive, ovo će postati vaše omiljeno zimsko jelo.

Potrebni proizvodi za gulaš od gljiva:

1 vezica poriluka

1 kg kupusa

200 g šampinjona

120 m vode

50 m bijelog vina

100 g šampinjona

Pogledajte više:

Način pripreme:

Poriluk narežite i popržite na ulju, a kad omekša dodajte naribani kupus (dakle sitno nasjeckan) koji ste prethodno oprali. Zalijte vodom i začinite po želji, pa dobro promiješajte. Kuhajte poklopljeno dok kupus ne omekša.

Usitnjene šampinjone popržimo na tavi pa dodamo u kupus i promiješamo. Ulijte bijelo vino, a zatim posudu za pirjanje prebacite u prethodno zagrijanu pećnicu. Peći na 180 stupnjeva oko 15 minuta.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki