O ne: Otoci ljubavi Job i Nathalia su prekinuli

Šteta, Otoci ljubavi Posao i Natalija su odvojeni. Njih dvoje su odlučili nastaviti biti prijatelji i to je kraj njihove veze ljubavna priča. Tužnu vijest dijele i sami na Instagram Stories. Ajme!

Otok ljubavi

Nije promaknulo našoj pažnji da se nitko drugi do zgodni frajer Job u kojem se vratio Otok ljubavi. U vili je zaigrao mnoga ženska srca, no na kraju mu je zapeo za oko Casa Amor prava bomba Natalija.

Bio je to Jobov drugi put da sudjeluje u programu i iskustvo koje nikada neće zaboraviti. “Nathalia i ja smo smjeli zajedno napustiti program. Na Otok ljubavi postavili smo lijepe temelje, i kao što smo rekli, istražit ćemo ovo dalje u Nizozemskoj 🫶🏽”, napisao je tada uz slatku snimku na Instagramu.

odvojeno

Iako su Job i Nathalia očito uživali jedno u drugome Otok ljubavi-vila – s konačni datum kao vrhunac – par nije uspio ući u finale. Ipak, svoju su ljubavnu avanturu pokušali nastaviti izvan vile, no sretno do kraja života, nažalost, nije bilo na pomolu. Na Instagram Stories Job i Nathalia dijele tužnu vijest da će nastaviti biti prijatelji.

“Zdravo svima ❤️ Nathalia i ja bismo vam željeli reći da je to, nažalost, postalo samo prijateljstvo između nas”, započinje Job svoju poruku. “Nakon naše avanture Otok ljubavi počeli smo izlaziti u Nizozemskoj. Bilo nam je lijepo, ali nažalost zajedno smo otkrili da višestruki osjećaji ljubavi ne postoje. Puno ljubavi 🫶🏽 Job i Nathalia.”

Job i Natalija

Romantika

The romantika Stvari su bile tihe između Joba i Nathalije i njih dvoje još nisu bili službeni par nakon njihove avanture Otok ljubavi. Prije nekoliko tjedana golupčići u autu za jednu MacDate za epizodu na YouTube kanalu Nick Eshuis. Nakon ugodnog razgovora, Nick konačno postavlja pitanje u videu o tome kako stvari stoje između njih dvoje. “Ide jako dobro”, odgovara Nathalia. “Hoćeš li također sve graditi u Nizozemskoj?” pita Nick. “Vratili smo se tek dva dana, tako da je zapravo bilo nedavno. Rekli smo i da ćemo u Nizozemskoj nastaviti kao što smo nastavili. Sada samo uživamo i idemo sve riješiti u Nizozemskoj. U slobodno vrijeme”, odgovara Job. “U slobodno vrijeme. Samo polako, nemoj ništa forsirati”, potvrđuje Nathalia.

Nažalost njihov Otok ljubaviavantura nije završila u ljubavnoj bajci. Samo Mnogo i Kevine i Otok ljubavi– pobjednici Kimmy i Kengi su još uvijek zajedno.

Izvor: Instagram @jobstevens i @nathaliabouwhuis | Slika: Otok ljubavi/RTL, Instagram @nathaliabouwhuis

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki