Jednostavni načini da osvježite svoj dom za proljeće

Proljeće je vrijeme obnove. Ne samo za prirodu, koja se svakim danom sve više mijenja, već i za vaš dom. Toplije vrijeme znači više vremena vani i povećana želja za uvođenjem vanjskog prostora u naš dom, prozračivanje prostora, isprobavanje novih dekorativnih trendova i priprema za duge ljetne dane koji dolaze.

I dok proljeće nije tako specifično za uređenje doma kao, recimo, jesen, još uvijek postoji mnogo toga što možete učiniti kako biste njegov ugođaj unijeli u svoj prostor. Kao i one koje slijede u nastavku.

Otirači za ulazDolazak proljeća nudi savršenu priliku da promijenite svoje tepihe za predsoblja, uključujući deblje tepihe otporne na hladnoću, tkalci i svjetlije varijacije.

Radni prostor s prozoromIako vas zima vjerojatno tjera da tražite najtoplije mjesto u svom domu ili uredu za rad, možda biste to željeli premjestite svoj stol bliže prozorima kako vrijeme bude toplije. Na ovaj način ne možete samo pobijediti smiriti i produktivnost u blizini produžene sunčeve svjetlosti i svježeg zraka, ali mjesto na prozoru također vas može kreativno inspirirati.

Recite da jastucima

Jastuci mogu uvelike pomoći u objedinjavanju raznih boja i materijala u prostoru i stvarajući ugodnu atmosferu. No, prikladni su i za svako godišnje doba. Za proljeće i ljeto birajte više otvoreno i svježe bojepoput neutralnih i tkanih tekstura za vašu sofu, stolice i krevet.

Cvijeće i biljke

THE dodavanje svježeg cvijeća i zelenilo savršeno je u bilo koje doba godine, ali posebno je lijepo jer se vani mijenjaju godišnja doba. Umjesto tradicionalnih buketa, razmislite o ukrašavanju prostora pupoljci i grane, stvaran the lažan. Velike mogućnosti uključuju; grane pamuka i Trešnjin cvijet, grane magnolije i eukaliptus.

Dodajte umjetničko djelo u svoj prostor

Sjajan način da svaka soba izgleda drugačije je mijenjajte svoja umjetnička djela svake sezone. Ne samo da to omogućuje diverzifikaciju, već vam omogućuje i održavanje veće kolekcije omiljenih djela sa samo odabranim komadima koji se svaki put osvježavaju.

zvijer vijesti.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki