Novost za bebe! Frank van der Lende ponovno postaje otac

Sretna beba vijest za Frank van der Lende i njegova zaručnica Hannah! Par će po drugi put postati roditelji. Na Instagramu radijski DJ ponosno objavljuje kako Hanna čeka njihovo drugo zajedničko dijete.

Od tri do četiri

Jutros je na Instagram profilu Franka van der Lendea osvanula fotografija njegove obitelji koju trenutno čini troje. “To je bio možda zadnji odmor s nas troje”, napisala je Veronica DJ uz fotografiju. “Zato što ta lijepa, blistava i zgodna žena koju vidite kako hoda ovuda nosi naše drugo dijete. I mi smo kao obitelj jako zadovoljni time! Živi novi život.”

Komentari i čestitke

Ispod fotografije Frank i Hanna zasuti su čestitkama i ostalim slatkim komentarima. Uključujući i radijske kolege Otpor Saskije i Michiel Veenstra želio bih čestitati paru na predivnim vijestima. “Prekrasne vijesti!!! Čestitamo 😍”, odgovara Marieke Elsinga. I Domien Verschuuren ostaviti srca. “Sretan peppy!!?? tako sretan zbog tebe i Koos kao veliki brat”, piše pratitelj. “Čestitamo zajedno. Tražite zabavu s nas četvero?” kaže drugi.

Zaručen

Frank i Hanna zaručili su se 2019. Datum vjenčanja bio je planiran za 2020., no zbog korone nije moglo biti. Čini se da se par vjenčao u prisustvu svoje dvoje djece. Frank i Hanna dobili su svoje prvo dijete Koos u lipnju prošle godine. Već smo ga vidjeli na Instagramu.

Koos se sada može veseliti dolasku brata ili sestre. U ime redakcije Grazia Čestitamo!

Izvor: Instagram @frankjvanderlende, Savjeti i činjenice | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki