Zanimljiva zgoda na pregledu kod ginekologa

Ovaj incident, koji je ispričao neimenovani korisnik interneta, izazvao je žustre rasprave. Jedni tvrde da je izmišljen, drugi da je potpuno stvaran. Evo o čemu dotični korisnik zapravo govori:

“Kad sam čula ovu priču, počela sam se smijati kao da ne mogu i nitko me nije mogao zaustaviti. Glavna junakinja ove priče je moja prijateljica koja je zakazala pregled kod ginekologa.

Prije zahvata se otuširala, okupala i pažljivo se posvuda osušila, ali ne ručnikom. Samo nije primijetila da je uzela kćerin ručnik.

I evo je već u ordinaciji mladog i duhovitog liječnika, koji je poziva da sjedne na ginekološku stolicu. Ona se svuče, zauzme potreban položaj, a doktor se zaprepašteno ukipi, jedva suzdržavajući smijeh.

No, krivolijevo se suzdržao i izgovorio samo jednu rečenicu: “Preozbiljno ste se pripremili za ispit”.

U tom trenutku moj prijatelj nije mogao razumjeti što doktor želi reći. Vratila se kući i počela prati.

A iznenađeno je ostala otvorenih usta kada je uzela kćerin ručnik kojim se obrisala prije odlaska na pregled kod ginekologa.

Cijeli ručnik doslovno je svjetlucao. Odmah se sjetila da je njezina kći eksperimentirala sa svjetlucavim šminkama. Moja je prijateljica tek sada shvatila što je liječnik mislio kad joj je rekao da se preozbiljno pripremala za pregled. A kad je zamislila što je mladi ginekolog vidio i pomislio, skoro se razmazala po zidu od smijeha…”

Priču, koja previše liči na anegdotu, njezini čitatelji percipiraju sasvim drugačije.

“Hahahahaha! Ali kako nije osjetila, valjda ima svrbež od tih svjetlucavih šminki”, sumnja Eli.

“Ovo je nekakva izmišljotina. Da se stvarno obrisala takvim ručnikom, onda bi sjajna šminka bila posuta po podu. A sada se pokazalo da je uzela veliki ručnik i slučajno se obrisala ovim komadom ono, koje je bilo namazano svjetlucavom šminkom. Zato mislim da je priča izmišljena.” /zdrave.to

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki