Ha! The Traitors je očito testiran prije nego što je prikazan na TV-u

Nova sezona od Izdajice je u punom jeku i svaka nas epizoda ostavlja na rubu stolica. Već smo vidjeli nekoliko sezona serije, no kako je zapravo nastala serija? Pa, očito je format prvi put uveden negdje testiran – i to na vrlo posebnoj lokaciji.

Format

Izdajice je izvorno nizozemski format, ali također bilježi veliki uspjeh u inozemstvu. Program je sada napravljen iu Belgiji, Engleskoj, Americi i Australiji. U programu Izdajice pokušavaju zadržati srebro za sebe, dok Vjernici pokušavaju protjerati Izdajice. U isto vrijeme, izdajice imaju priliku svake noći ubiti vjernika.

Prvo testirajte

Prije nego što se format pojavio na našim televizijskim ekranima, najprije je bio temeljito testiran. I to se nije radilo u studiju, nego jednostavno u dvorištu voditelja programa Peter van der Vorst. To ima Rob Goossens – koji se sada može vidjeti u izdanju programa za Noć vještica – najavljeno u podcastu BLVD.”Izdajice je testiran prije nego što su ga počeli proizvoditi,” kaže on.

“Svi su već mislili: ovo bi moglo biti nešto, ali onda su počeli svirati u dvorištu Petera van der Vorsta u Abcoudeu. A onda su svi tako brzo ušli u to da su rekli: mi ćemo to jednostavno napraviti. (…) Tada su svi osjetili: ovo će jednostavno biti veliko,” kaže Rob. Ah!

Cast

Trenutna sezona od Izdajice je još jedno izdanje za Noć vještica. Ovoga puta vidimo – uz Roba Goosensa – među ostalima i slavne osobe Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen i Tim den Besten. Prvih nekoliko epizoda već se mogu pogledati na Videolandu.

Izvor: RTL Vijesti | Slika: Izdajice

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki