Britney priča sve…

Razvod, biografija i još mnogo toga sok. Sada Britney Spears potpuno neovisna, u središtu je pozornosti više nego ikad. No istovremeno su i obožavatelji zabrinuti, jer koliko je zapravo dobro 41-godišnjoj pjevačici?

Rastanak

Budući da su Britney Spears i Sam Asghari najavili razvod prošlog kolovoza, mnogo se nagađa. Njih dvoje bili su zajedno šest godina, a u braku četrnaest mjeseci. Britney je nakon razvoda na svom Instagramu napisala: “Malo sam u šoku. Neću objašnjavati zašto smo prekinuli, jer to se nikog drugog ne tiče. Ali iskreno, nisam više mogao podnijeti bol.” Ipak, Sam bi bio taj koji bi na kraju prekinuo njihovu vezu. Prvo je u tisku naznačio da je to zbog ‘nepomirljivih razlika’. Tada je tvrdio da je Brit varao. Navodno je to saznao preko snimaka s nadzornih kamera.

Ne dušo

U međuvremenu, glasine o ljubavnom životu gospođice Spears rade punom parom. Prema časopisu USWeekly prevarila ju je s bivšim zaposlenikom, 37-godišnjakom Paul Richard Soliz. Zasigurno se ne čini kao draga. Vožnja bez dozvole, narušavanje javnog reda i mira, ugrožavanje svoje djece te nedopuštena prodaja i posjedovanje vatrenog oružja. Za potonje je osuđen na dvije godine zatvora. Nakon što je pušten, navodno je dva mjeseca radio kao majstor kod pjevačice dok Team Britney nije saznao za aferu.

Također serijski datumar Pete Davidson Prema izvorima, njegove ljubavne strijele usmjerene su prema pjevačici i želio bi ‘slatka glazba‘napravi s njom. Ili ovaj šibica napravljena na nebu nakon brojnih veza zaredom s, između ostalih, Kim Kardashian, Emily Ratajkwoski i Chase Sui čudesa, i dalje je pitanje. U svakom slučaju, imaju mnogo toga zajedničkog: oboje su tek prošli prekid i nužne psihičke probleme. Prošlog lipnja Peter je objavio da je dobrovoljno primljen na kliniku zbog graničnog poremećaja. Prijatelji Brit i Petea strogo savjetuju da ne izlazite. Primjerice, navodno su rekli da “nitko od nas nije u dobrom raspoloženju započeti novu vezu” i “da je to recept za potpunu katastrofu”. Ali ovo dvoje, oboje ovisni o ljubavi, vjerojatno ne mare za to…

Cijelu priču o Britney Spears možete pročitati u novoj Graziji. Sada u trgovini!

Tekst: Rosa Lee Szarzynsk | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki