Ako želite sretnu vezu, trebate se odreći ovih 8 stvari

Izgradnja zdravlja zahtijeva rad i predanost. Ali upravo nas oni mogu naučiti kako da budemo bolji ljudi i učiniti sve što proživljavamo u životu puno ljepšim. Možda nije uvijek lako, ali neke promjene mogu imati i kratkoročne i dugoročne učinke na vaš odnos.

Evo 8 stvari kojih se trebate odreći kako biste ojačali svoju romantičnu vezu. Možda ćete čak primijetiti da neki od njih mogu pomoći u jačanju veza s vašim prijateljima i .

1. Iz potrebe da uvijek budete u pravu

Nitko nije savršen. Isto tako, nitko nije u pravu cijelo vrijeme. Međutim, važno je razumjeti razliku između natjecateljske prirode i stalne potrebe da budete u pravu. Kada je u pitanju promjena loše navike, uvijek možete početi s malim. U početku može biti teško, ali na kraju vam može pomoći da stvorite dublju, ispunjeniju vezu s drugom drugom.

2. Od tehnološke ovisnosti

Ovdje je ključno prepoznati kada se uporaba pretvara u ovisnost. Ako vrijeme koje provodite na telefonu ili društvenim mrežama premašuje vrijeme koje provodite s voljenom osobom, vrijeme je za promjenu. Tehnologija nam omogućuje da ostanemo u kontaktu s onima koje volimo, ali nas nikada ne bi trebala udaljiti od sadašnjosti.

Pogledajte više:

3. Od uspoređivanja

U životu često pravimo usporedbe. Međutim, oni mogu imati negativan utjecaj na naš odnos. Ne uspoređujte svog partnera s bivšim ili s nekim “tipom” kojem bi se on ili ona mogli uklopiti na temelju njegovih ili njezinih sklonosti ili navika. Također je važno ne uspoređivati ​​svog partnera s onim tko je bio kad ste se upoznali. Cilj bi trebao biti učenje i kontinuirani rast dok gradite zajednički život.

4. Od jake kritike

Iako mislite da to može napraviti pozitivnu razliku, postoje korisniji načini da prenesete svoje mišljenje. To je zato što postoji velika razlika između pomoći nekome da razumije/raste i besmislene kritike.

Shvatite da je za vezu potrebno dvoje ljudi. Morate raditi kao tim kako biste izgradili jedni druge dok si pomažete prepoznati svoje nedostatke ili pogreške, ali na konstruktivan način.

5. Od samooptuživanja

Greške se događaju, takav je život. Nesreće se događaju, i one su dio života. Bilo da je nešto vaša vlastita krivnja ili greška koju samo opažate, samooptuživanje je nešto čega se važno osloboditi ako želite živjeti vezu u punom potencijalu.

Zapamtite, to bi trebao biti temelj svake veze. Ako ste pogriješili ili smatrate da ste za nešto krivi, podijelite sve nedoumice ili brige sa svojim partnerom i razgovarajte izravno o problemu.

6. Od telefona u krevetu

Učinite krevet mjestom za dobar san, dobre razgovore i dobar seks. Neka krevet bude zona bez telefona.

Pogledajte više:

7. Iz kontrole

Život je nepredvidiv i imamo vrlo malo kontrole nad stvarima koje nam se događaju. U punopravnom je važno prihvatiti jedno drugo kao ravnopravne i ne nastojati kontrolirati partnera. Ako ste manijak za kontrolu i ovaj vas savjet plaši, utješite se idejom da otpuštanje i odricanje od kontrole može napraviti mjesta za lijepe stvari koje nadilaze vaša najluđa očekivanja.

8. Iz strogog rasporeda

Iako je važno imati predodžbu o tome što želite u životu i nastojati postići svoje ciljeve, život prema strogom vremenskom rasporedu može dodati nepotreban pritisak na vaš odnos.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki