Lili Ivanova oduševila je obožavatelje posljednjim koncertom ovogodišnje turneje. Večeras je lider bugarske estrade okupio tisuće Bugara iz Sofije i zemlje u dvorani 1 Nacionalne palače kulture.

Pjevačica je uvijek bila poznata po visokoj profesionalnosti, a nema gledatelja koji do kraja života ne pamti emociju ako je bio na njezinom koncertu.

Zvijezda je na pozornicu izašla u uobičajenim štiklama, crnoj haljini i odmah izazvala buran aplauz.

Na pozornici će se naći i glazbenici Orkestra LI. To su Angel Dyulgerov – gitare, violina, Ognyan Enev – klavir, truba, saksofon, Ivan Yordanov-Cheri – gitare, Hristo Mikhalkov – bas gitara, Orlin Tsvetanov – violina, Rosen Vatev – bubnjevi, udaraljke, te vokalni trio LaTiDa – pratnja vokal.

Od prvih dana svibnja do kraja rujna, Lily i njen bend digli su na noge publiku u prepunim sportskim dvoranama i ljetnim kinima u Blagoevgradu, Varni, Burgasu, Sozopolu, Plovdivu, Staroj Zagori, Dobrichu, Kardjaliju, Vratsi, Haskovo, Pleven…

Prije nekoliko dana najavljen je i izlazak posebnog LI božićnog kompleta koji uključuje knjigu “Moj osobni dnevnik” s osobnim autogramom, LI majicu i dupli album “Sevdana”), kao i ograničenu seriju od 200 primjeraka fotografije za uspomenu, koju također potpisuje sama Lili Ivanova. Osim online, bit će dostupni i na posebnom štandu u središnjem holu NDK-a, na dane dvaju koncerata.

Zagriženi obožavatelji pjevačice BLITZ-u su poslali fotografije i video s atmosferom dvorane s koncerta Ivanove. Uživaj:

OČEKUJTE DETALJE U BLITZU!

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje